10 Sätt Att Ha Barn Förbättrat Min Kropp Bilden

Jag blir äldre. Min rumpa är bredare och flackare (detta kan vara på grund av att blogga och inte aging) och mina händer ser gamla. Jag trodde inte att det var möjligt för mina bröst för att få något mindre, men de har. Jag hittar ett grått hår ibland, och linjer i ansiktet är mycket mer uttalad än de var för bara några år sedan. Efter den trevlig medelstora mjölk påsar jag fick bära ett par år, just denna besvikelse är det svåraste piller att svälja. Jag ser inte så hemskt, men jag bara vrida huvudet dessa dagar när jag låter en svär flyga någonstans olämpligt. Jag får aldrig en "Hur du doin'?"

Det är bra, men. Med undantag för det faktum att jag inte är så vältränad eller aktiv som jag skulle vilja vara, jag är nöjd med hur jag ser ut. Jag tycker om mig själv mycket mer än jag någonsin gjort innan med barnen förändrat min kropp, och jag känner mig bekväm i min mitten av trettiotalet, morsan huden. Att ha barn och få äldre har faktiskt haft en positiv inverkan på min kropp, och jag är både realistiska och innehåll.

1. Medan min man är på jobbet, och jag är hemma med min tre-åring och fem år gammal, jag är den starkaste, snabbaste och högsta person i vårt hus. Som en ganska svag, långsam, och korta individuella, detta är helt en avvikelse från verkliga livet för mig, och jag gillar att känna sig som en jätte. Jag är också den smartaste (knappt), och även om detta har ingenting att göra med mina känslor om mitt utseende, det får mig att må bra. Jag är absolut inte smartare än en femte klassare, men jag kan slå skiten ur min kindergartner och förskolebarn i Fara. Förmodligen.

2. Jag har kämpat mina höfter och min päron-formad kropp så länge jag kan minnas. Se en miniatyr av min kropp på min perfekta tre år gamla dotter gör en livstid av självförakt smälta bort. Om hon är perfekt precis så som hon ser ut, än att jag måste vara, också. Jag är bara så som Gud skapat mig. Gud och Hershey ' s. Och Doritos.

3. Ärr, bristningar och lös hud är graffiti av moderskap. Det kan inte vara traditionellt raffinerade, eller anses vara en klassisk konst, men det är vackert bristfällig och unika. Ett mästerverk för att bli beundrad.

4. En kropp som är inrymt människor är något att vara stolt över. Något att vara respekterad. Även när dina spenar ser ut som en pensionerad avelshund.

5. Mitt hår har varit i en hästsvans till det bättre delen av sex år. När jag äntligen får min röv till salongen och få en stor klippa, jag trippar runt som om jag är den hetaste tik på planeten. Jag håller huvudet högt, och dra bort håret vänder värdig en Pantene kommersiella. Innan barn, ett bra klipp fick mig att må bra, men det gjorde inte förändra mitt liv. Nu, det är det finaste jag gör för mig själv, och jag känner mig fantastisk.

6. Jag har aldrig gillat högklackat. Jag gillar att de gör mig längre, men jag har aldrig kunnat gå ordentligt, och de skadar mina fötter. Jag tycker dock hur de ser ut i min garderob. Nu när mina arbetskläder är faktiskt park och spela datum kläder, mina klackar stanna kvar där de hör hemma. Av mina fötter, och i min garderob.

7. Mina barn säga förtjusande saker som, "Du är så tätt" och "Du ger de bästa kisses" som gör att jag vill äta dem hela . Och när jag lite skämtsamt frågar min son efter en dag av volontärarbete i hans klassrum, "Vad gjorde dina vänner säger om mig? Att jag är den coolaste, snällaste och vackraste mamma?" han försiktigt svar: "Nej. Varje barn tycker att deras mamma är den coolaste, snällaste och vackraste." Och jag ler, och krama honom och kyssa honom tills han ber mig att sluta.

8. Min dotter är full av affirmationer . Hon står bredvid sin far medan han unclogs diskbänken och sade, "Bra jobbat, Pappa. Du gör ett jättebra!" och hon bekräftar mig också. "Du ser ganska, Mamma." "Du gör utsökt tomatsoppa (från en burk), Mom. "Du är min allra bästa morsan ." Jag får komma in först i en tävling av något, men jag är fortfarande vinna, för helvete. Och det känns bra.

9. Eftersom min dotter är fortfarande ung nog för att jämföra mig med någon brunett, jag vill lämna mitt Folk tidningar runt så hon kan peka till Jennifers (Garner, Lopez, Lawrence, ibland Aniston) och kommentera den otroliga likheten. Instant ego-booster.

10. Jag är omgiven av människor som älskar mig. Barn som ser mina brister som en del av morsan som de tillber, inte saker som gör mig till en sämre människa. Min man älskar och respekterar mig, och fortfarande vill spik mig någon chans att han kan få.

Trots att min kropp har tagit stryk de senaste sex åren, jag tycker bättre om mig själv än jag någonsin gjort innan barnen.

Hur är det med dig?

Relaterade inlägg: Jag Kommer Inte Att Passera Min Ätstörning På Att Min Dotter

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar