7 Fördelar Med att ha ett Autistiskt Barn

Samtidigt talar online med några kolleger i skyttegravarna föräldrar denna morgon, en mamma som ville veta om någon av oss någonsin känt "stabby" när man hör en förälder till ett typiskt barn att berätta hur lycklig du är att ditt barn får gratis summer school. Hur super svårt det är att hitta ett bra läger.

Stabby? Ja. Jag känner också slappy, kicky, och vill kasta ner! Hur jag relaterade till den här morsan! Detta har sagts till mig ganska mycket varje år kiddo har varit i skolan. Vet du vad? Jag skulle älska problemet med att försöka hitta ett bra läger. Kan jag ha det problemet för en förändring? Jag berättade för henne att svara att personen i fråga "Autism, ja, jag är i det för fördelar!"

Det fick oss alla att tänka, dock. Det är vissa förmåner!

1. Busshållplatsen är min uppfart . Sötaste piggna! För real. Jag ser på honom att komma på bussen från min dörr. Ibland fortfarande i tofflor och nu och då, pyjamas. Jag är fortfarande smuttar på min femtioelfte kopp kaffe. Han går tre meter. BOOM! Den buss. Samma för drop off. Jag bara öppna dörren och läsa skvaller webbplatser på min smarta telefon medan du sitter på mina steg med hunden.

2. Bra terapeuter. Jag har träffat några av de mest hängivna och awesome proffs på barn och barn grejer det är! När jag bankade mitt huvud mot väggen, jag har "folk" för att gå till med frågor, funderingar och WTF: s!?!?! De hjälper. Hej Magi logoped som äntligen har fått mina barn att äta. Jag skulle gifta sig med henne!

3. Super fantastiska community. Åh Herre, har du allt sparat mitt förstånd fler gånger än jag kan räkna. 4:30 vakna upp från pojken. Någon annan som är upp och helt redo att prata på nätet. Oavsett om det är "oh my effing gud jag kommer dö, jag är så trött" tjafsa. Eller "Flicka, visste du att se Downton Abbey igår kväll? Bates är gratis!"

4. Child study team. Dude, min grabb har ett entourage på skolan. Autism tänka tanken! När vi möter, saker blir gjort !

5. Alternativa behandlingar. Det är en del av den överordnade resa där du bara börja forska varje behandling som du kan hitta för att du vill hjälpa ditt barn. Du kommer att prova något. Saker som kanske fem år sedan, skulle du bespottade som skitsnack. Inte nu! Försäkringen ger mig 30 besök? OK, låt oss ge det en virvel. Jag hitta denna nu ringar in min hälsa val också.

6. De minsta saker. Saker som fångar din andedräkt och ger tårar i ögonen. Det goda, det dåliga och till och med ful. De framsteg som inte kan vara traditionellt mätt men det betyder att du i det ögonblicket. Smaka på det. Låt aldrig någon ta det ifrån dig. Oavsett vad det är. Aldrig be om ursäkt för det. Det är en STOR affär.

7. Problemlösning! Jag befinner mig att se på saker och ting på tio olika vinklar nu. För honom, och för mitt liv. Detta har varit upplysande.

Så ja, det är roliga grejer. Men vänligen, för Guds kärlek inte någonsin berätta för en autism förälder hur lyckliga de är att få "gratis camp" i sommar.

Relaterade inlägg: 6 Fördelar Med att ha ett Autistiskt Barn

ADVERT

Lägg till din kommentar