Ha En Flicka

Ha en flicka är som att åka en berg-och dalbana. En snabb, spännande, lite ur kontroll berg-och dalbana.

Förutom att jag hatar berg-och dalbanor och har inte varit på sedan jag var nio år gammal och min far var tvungen att hålla sin hand över min mun hela tiden så spyr jag var lagra i mina kinder skulle inte göra sin väg tillbaka till folket i raden bakom mig.

Men, andra än att ha en tjej som är helt som att åka en berg-och dalbana.

Topparna är så höga. De är fyllda med sötma och glädje och att allt är bra. Gillar cupcakes och regnbågar och enhörningar. På en solig dag. I ett fält. Tillsammans. De är fantastiska . Och sedan boom ! allt är vänt upp och ner på det mest dramatiska sätt som möjligt.

Dalar är plötsliga och intensiva och öronbedövande. Och sedan, toppar komma tillbaka och man glömmer bort att de dalar som någonsin hänt. Skölj och upprepa en miljon gånger till oändlighet, och det är vad det är som att ha en flicka. Som en berg-och dalbana, minus illamående. Tja, minus illamående, de flesta dagar.

Men, är det verkligen alltid ett äventyr och jag är för evigt tacksam för att jag får följa med på resan.

ADVERT

Lägg till din kommentar