Jag är Ledsen att jag inte har Varit Den Vän jag Vill Vara

Jag är verkligen tur att ha gjort några fab mama vänner under de senaste tre åren, och så glad att fortfarande vara i kontakt med gamla vänner, några av dem har också blivit mamas på samma gång. Jag har också ett fantastiskt sammansvetsad familj av starka kvinnor och systrar som också är super-mammor.

Så detta säger jag till alla er, medan jag har er uppmärksamhet och medan jag har chansen och hoppas att du kommer att förstå eftersom du har alla varit där också.

Jag är ledsen.

Jag är ledsen om när du pratar om att du tror att jag inte lyssnar på dig. Jag är.

Jag är bara också att samtidigt lyssna till gråtande barn bakom mig. Inte mitt barn. Men barnet mina barn har ingen tvekan bestämde han vill "dela" - leksaker. Och genom att "dela" menar jag lägger ner det för att han är uttråkad med det, se att någon annan plockar upp det, besluta om han vill ha den igen, eller bara inte vill att någon annan ska ha det, även om han inte gör det — ofattbara minnet av ett litet barn. För vi vet alla att den bästa leksaken är alltid den som kom bort, eller hur!?

Jag är ledsen om jag talar till dig, men inte titta dig i ögonen. Jag kan se dig.

Jag är också bara använda ögonen på baksidan av mitt huvud för att kolla mitt barn har inte skalas bokhyllan i kaféet och är på väg att utföra vissa amatör brottning dyk på sin lillebror som sover lugnt i vagnen.

Jag är ledsen om var tredje ord jag talar är som avbryts med "Di, var fan har du tagit vägen, du lilla b*gger!?" Jag lovar att jag kommer komma till den punkt, slut.

Jag bara försöker också att leka "spot the barn" med mitt monster barn som "går igenom en fas" där han insisterar på att leka kurragömma, utom att han faktiskt inte berätta för mig vi spelar. Cue-mama få en hjärtattack mer ofta än vad som är nog bra för mig, samtidigt som han glatt fnittrande till sig själv att ha klättrat upp i rutan i hörnet av rummet.

Jag är ledsen om jag lansera mig i hela rummet precis som du berättar för mig om din dag. Jag bryr mig.

Jag bara försöker också att lära min lilla människan hur man beter sig i den här världen, och behandla andra så som han själv skulle vilja bli behandlad. Så jag kommer dra honom tillbaka för att säga förlåt till den lilla flickan gjorde han gråta eftersom han var att låtsas vara en velociraptor igen och inte riktigt förstå ännu att alla inte delar hans ohälsosam besatthet med alla saker rullande och Jurassic.

Jag är ledsen om när du kallar mig för jag inte svarar då jag ringer dig tillbaka, men har att gå efter två minuter. Ditt samtal är viktigt för mig.

Det är bara vid den exakta tidpunkt mina barn har beslutat att explodera. Och med explodera menar jag inte från toppen. Jag menar inte från botten. Jag menar från båda ändar. Som en chundering inkontinent han-djävulen. Han vet han är klädd i en helt ny top som mamma har inte haft chansen att insta-snap ännu. Han vet att smaskiga morotsröd hopkok han wolfed ner vid lunch kommer att färga allt när det kommer tillbaka upp. Han är 5 månader gammal och han vet allt .

Jag är ledsen att du helt kan se att jag har läst din Whatsapp-meddelande, men har inte svarat. Jag kommer, det är redan skrivet i mitt huvud.

Det är bara det att min telefon verkar en lysande ledstjärna av attraktionskraft för både mina barn som samtidigt försöker använda det för att titta på Blippi videor på YouTube och tydligen ringa till Kina. (På allvar om du inte har upptäckt Blippi ännu, google honom, bara för skojs skull.)

Så till alla mina vänner läser detta — Jag är ledsen .

Jag är verkligen försöker vara en bra vän. Jag är också verkligen försöker vara en bra mamma (och hålla mina barn i livet!). Vi kvinnor är fantastiska multi-taskers, men ibland även detta har vi illa till.

Kanske i 10 år på tiden att vi äntligen kommer att ha tid att sitta och ta en kaffe i lugn och prata om oss. Bara oss. Vårt vackra hus, vår senaste Primani fynd. Vilken färg ska vi måla våra naglar nästa.

Nä, vem är jag skojar.

Det kommer att vara fyra flaskor vin och vi kommer att prata om barnen. Standarden.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar