15 Sanningar Om Att Ha En Liten Bebis

Båda mina barn var liten-liten, knappt-on-the-diagram, lagom stora jordnötter. Jag brukade kalla dem mina små kycklingar på grund av att deras ben var så långa och magra att de verkligen ser kinda kyckling-liknande. Ingen trinda roly-poly magar eller feta kinder eller dimpled lår över här. De var lean, mean, baby maskiner. I min vagina och jag var mycket tacksam att bara för att driva ut de 6-pundare, men efter de är födda, det blev ett heltidsjobb oroande om att hålla vikten på dem.

Min enda tröst var att vi lever på en hög höjd och en hel del av de barn ser på den mindre sidan upp här. Att sitta på baby berättelse timme på biblioteket, de flesta av barnen tulta runt på stick-skinny legs med sina blöjor och byxor i alla falla ner på samma gång. De alla komma ikapp i skolan, så jag är inte säker på varför barn som alltid verkar så liten. En teori är att de bara arbetar så hårt för att försöka få tillräckligt med syre i lungorna att fettet smälter bara rätt av dem. Jag önskar verkligen att det skulle fungera för mig.

Under åren, det finns vissa grundläggande sanningar som jag lärt mig av att ha små barn, och här är de:

1. Människor kommer att be dig om är att utfodra dem. Naturligtvis, jag flippar mata dem. Jag spendera hela mitt liv att tänka på vad man ska mata dem. Och även om din läkare fortsätter att försäkra dig om att ditt barn följer sin egen tillväxt, om du är en overachiever, du kommer ändå vill få dem fetare.

2. Du kommer att oroa dig för kvaliteten på din bröstmjölk hela tiden . Jag skulle tänka, "Är det bara vatten som kommer ut av det?" Och du kommer att motivera att äta alla sorters dessert och bacon produkter eftersom det har bara att göra mitt bröst fet mjölk, eller hur?

3. Du kan babywear dessa barn tills de head off till college.

4. Du kommer att göra galna grejer att lägga vikt på dem som dump olivolja i deras havregryn och tillsätt avokado och bananer och ost till absolut allt. Du kommer att veta kalori-räknas för allt, och dina barn kommer inte att vara främlingar för fet glass.

5. Kommer du att fira den dag de gör det på vikt diagrammet. Min dotter var nästan 2, och hon gjorde den andra percentilen för vikt. Detta var en stor affär, och jag har gråtit.

6. Ingenting kommer att passa dem, någonsin. Vid 10-min son passar in i motsvarande numrerade kläder till sin ålder — för första gången i sitt liv. Jag brukade tro att alla andra barn måste ju vara jättar eftersom kläderna var så stort.

7. De kommer att köra mycket fortare än du är redo för dem. Åtminstone mina gjorde. De har inte någon extra vikt att dra runt och de tog bara bort tävlar en dag. Mobila 9-månad-åringar som har absolut inga bra beslut-att kompetens gör för massor av äventyr och högt blodtryck.

8. Din mamma kommer att gräma om allt detta mer än du. Min avog en hel del . Min mamma älskar att föda människor, särskilt barn människor. Hon det behövs dem ska vara chunky och välmående utseende och det var bara inte hända, så hon stressad (vilket stressade mig ut).

9. Du kommer att titta på veck av fett på dina vänners barn med vördnad. Jag minns att jag såg att min kompis barn hade veck i mitt av hennes armar. Jag hade aldrig sett något sådant innan. Vad gör du med alla dessa sprickor under bathtime?

10. Du kommer att vara begränsad till att bara köpa märken av byxor som har dessa flikar i dem för att fästa upp den i midjan.

11. De kan använda samma baddräkt för ungefär fem år. Min dotter bär fortfarande en 2T baddräkt botten och hon kommer att vara 6 i September. Sann historia.

12. Ditt barn kommer att få mycket arga när främlingar tror att de är yngre än de egentligen är. Detta gör resor till mataffären ännu mer besvärligt än vanligt.

13. När de blir sjuka och ät inte, detta kommer att vara hemskt för dig. Dessa dagar var stressande, eftersom de inte har råd att förlora något av det dyrbara vikt som tog mig månader att sätta på dem.

14. Det är mycket svårt att lära någon utan kroppsfett för att simma eftersom de bara fortsätter att sjunka. Min dotter har förbryllat många simma lärare. Jag skojar inte.

15. Deras spinkig arm kramar är den bästa, och de passar i ditt knä precis rätt för en mycket lång tid.

Så, om du har en bebis eller barn på den lilla sidan, vet bara att vid någon tidpunkt irriterande kommentarer kommer att dö av. De kommer att växa, och när de blir äldre, folk verkar bry sig mycket mindre om hur mycket de väger eller vad tillväxt percentilen de faller i. Du kommer att börja stress mindre om varje kalori som går in i deras kroppar och bara oroa sig för att de inte äter något grönt någonsin.

Jag är också ganska säker på att de kommer att räkna ut hur man simmar, men jag väntar fortfarande på att en.

ADVERT

Lägg till din kommentar