Ja, Du Bör Ha ett Tredje Barn

Jag har sett så många artiklar om svårigheterna med att ha tre barn och fördelarna med att bara ha två . Jag är verkligen inte på ett uppdrag för att förhindra att tredje barn, men kan se hur inlägg skulle tolkas på det sättet. Förra veckan, en läsare kommenterade att hon trodde hon ville ha tre barn, men hade andra tankar tack vare mitt inlägg, som aldrig var min avsikt alls. Så, for the record: jag älskar att ha tre barn och verkligen inte kan föreställa mitt liv på något annat sätt. Om du är på staketet på om du ska ha ett tredje barn eller inte, att jag definitivt rekommendera att utöka din familj. Dina dagar kommer utan tvekan att bli mer hektiskt, mer utmanande och mer överväldigande, men de kommer också att fyllas på med fler undrar och mer kärlek än någonsin tidigare. Hur kunde du inte vill ha att ?

Här är 10 (av alla) anledningarna till att jag älskar min tredje barnet...

1. Han inte bara kyssa dig; han tar tag i ditt ansikte med båda händerna och KYSSER DITT ANSIKTE. Han gör inte bara krama om dig; han kuvert dig helt. Alla som han älskar, han älskar häftigt .

2. Han tar ut den enfald i alla runt omkring honom. Det är bara omöjligt att inte skratta runt Evan.

3. Han dyker ner i allt han gör ett hundra tio procent (ofta utan att titta och alltid leder mig nära hjärtat attacker, men ändå.)

4. Han fullständigt dyrkar sin storebror och storasyster.

5. Han kommer att hitta sin väg in i dina armar och göra sig helt hemma där.

6. Han är glad bara för att komma med på resan, hans förväntningar patetiskt låg.

7. Han har en stil alla sina egna, och han gungar det.

8. Han är ren och skär sötma, även när han är upp till något bra.

9. Han gjorde vår familj komplett, trots att det aldrig känslan av ofullständig innan.

10. Han kommer alltid att vara min bebis, långt efter att han inte är en bebis längre. Jag vet det, eftersom han lovat mig. Och jag håller med honom till det.

ADVERT

Lägg till din kommentar