6 Anledningar till att jag Hatar lägerplats

Två veckor sedan jag satte min son Riley på en buss till lägerplats för två månader. Om vi ska vara helt ärliga, beslutet att skicka honom var inte 100% frivillig för föräldrarna eller barnet. Men Riley från början ville gå, så vi fick närmare avgång, sade att han hade ändrat sig, och jag i hemlighet började tvivla på huruvida skicka honom var rätt val. Och, även om det kan vara att bevisa fantastiskt för honom, visar sig att jag är en hata lägerplats. Här är varför:

1. Bristen av foton. Min son undgår lägret fotograf med samma passion som han reserver för att undvika duschar. Jag hittar nästan 1500 bilder varje dag, och jag är lycklig om jag kan se hans ansikte i bakgrunden av en folkmassa skott i en av dessa bilder.

2. Vad avsaknaden av bilder har gjort för att mig . Jag analyserar de dyrbara några bilder av honom som Zapruder-filmen ramar. De flesta människor skulle titta på bilder och se min son är klädd i en ren uniform varje dag. Istället ser jag möjligheten att han inte äter och har därför ingen mat fläckar på tröjan, så kanske han har inte ändrat sina kläder i dagar.

3. Lägret brev jag får. Barnet kan lösa komplexa algebra problem, men hade absolut ingen aning om hur man skickar ett brev. Jag har haft att maila honom diagram av vad en korrekt adresserat kuvert ser ut, eftersom varje medlem av vår familj fått brev saknas avkastning adresser, och adressaten och stämpel var båda på baksidan av kuvertet.

Hittills har jag fått tre brev: en ber mig att skicka sin tennis-racket, en andra talar om för mig att det hade regnat, och frågade om jag hade fått hans brev (som båda skrev bara "Riley", ingen kärlek för mamma) och den tredje, där han klagade på en unge i sin koj medelvärde, var undertecknat "vänliga Hälsningar, Riley Kravitz".

4. Breven jag skicka. Det är ingen lätt bedrift att ständigt skriva brev till din husbil där du måste undvika att ge dem uppdateringar av livet hemma, så att de får hemlängtan. Istället, du är kvar för att skriva bokstäver som uteslutande består av frågor om livet i lägret, som drivs av vad du sett som händer i foton kan ses på lägret webbplats. "Jag såg att det var camp Os i helgen - det såg ut som roliga! Vilket lag var du på? Vilka händelser gjorde du tävla i? Vann du något evenemang? Har du varit kanot? Vad är din rådgivare' namn? Vem vill du sova bredvid? Tveka inte att ta fler bilder så jag kan se vad du gör, och då kommer jag inte att ställa så många frågor!" Du gör detta, att veta att mottagaren aldrig kommer att svara på dessa frågor, och kanske aldrig ens läsa det brev, i stället för att kasta bort det när han öppnar det och ser att du inte har gömt undan någon baseball-kort inuti.

Hmmmm.... Dagliga brev barraging mottagaren med desperata frågor om deras spännande liv du har bara sett på avstånd i bilder, frågor som kommer att förbli obesvarade.... Nu när jag tänker på det, att skriva till ditt barn på lägret är en hel del som är en galen kändis stalker.

5. Besök Dagen : Åh Besök Dagen, hur jag fasar för dig. Jag saknar mina barn, och jag vill se honom desperat. Men varför, tre veckor i lägret, precis som barn är att anpassa sig till att vara borta från sina familjer och är inte längre med hemlängtan, har du föräldrar kom och besök för en eftermiddag och sedan kör iväg igen i solnedgången? Detta är den mest vridna skit någonsin. Alla framsteg som de har gjort de senaste veckorna får spolas ner i avloppet tillsammans med resterna av Dylan ' s Candy Bar korgar tog med våningssäng gåvor. Jag har visioner av en kurator för att försöka bända Riley från vindrutan på vår bil när vi kör ut ur lägret och parkering. Om du känner till något barn som smittats med vattkoppor, vänligen skicka dem på mitt sätt; jag letar efter en smittsam men inte livshotande ursäkt för att inte sätta mig och Riley genom denna tortyr.

6. Hålet till vänster med sin frånvaro är större än jag någonsin trott . Det var så många gånger den här våren när han var att få komma med på min sista nerv, jag tänkte "Bara en månad och jag får en paus från dessa strider!" Jag var helt oförberedd på hur tyst hus är utan honom (och utan att han och hans syster slåss). Varje gång jag går förbi hans rum och se hans rent golv och gjorde helt sängen, jag är träffad av hur mycket jag saknar honom, och alla hans stökiga, bullriga, älskvärd tween själv.

Men, är detta verkligen var det bästa beslutet för mitt barn, och jag vet det. Jag ser det i bilder– han är glad, tryggt att spela sport han aldrig spelade, med armarna runt vänner som han just träffat, skriker camp skål täckt i ansiktet färg. Min son inför något som han så fruktade — sju veckor bort från hem — rakt i ögonen och inte bara övervann det, men älskade det.

Vet du vad, jag kanske inte hatar lägerplats efter alla.

Relaterade inlägg: De Bästa Brev Från Lägerplats, Någonsin

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar