Kännetecknande Holiday Filmer Är Orealistiska, Och Ändå Kan jag inte Hjälpa mig Själv

Jag är en sucker för Hallmark Channel (som orealistiskt eftersom det kan vara) och har inga problem att dra upp mina trosor och erkänna det. I stället för att hitta mig på en semester part, jag är säker på att vara under en filt med lite kolhydrater inställda till omöjligt magiska stället. Kanske är det därför jag älskar det så mycket fantasy känd som allt ser och känner det som gumdrops och socker belagd skitsnack är läckra. Jag längtar efter en flykt från det kaos i mitt verkliga liv och Hallmark levererar, en majestätisk berättelse på en gång.

Så snart de börjar med marathon den 1 November, jag är en goner och detta år var inget undantag. Samtidigt sitter alla mysiga som i en virvel av faux päls, jag blev fångad av en kvinna som vill på en stjärna till Santa. Hon bad för sin drömprins att komma, han kom inom några minuter på en häst som bär rosor. Även om jag äter upp det, jag undrar vem som skriver på detta skitsnack. Den impracticalities få kastas runt som konfetti hela säsongen.

Låt oss tala om de män: De är alla rika, rykande heta, icke-asshole män som kan laga mat, men de är ändå ensam hemma på en fredag kväll inslagning av presenter till välgörenhet. Något som känns mindre här. Tik, snälla, jag tror på att göra-tro, men det är löjligt.

Vad sägs om alla de rädda? Varje gång det är en ung dam i nöd får hon räddade på 2,2 sekunder. Kanske beror det på att alla kvinnor har perfekt hår och smink på alla gånger. Från det ögonblick de är vakna, de är redo för en glamour shot-session. Där var min drömprins häromdagen när min bil gick sönder i regnet när jag stod väntar AAA för två timmar och ingen annan gav ett fan? Om jag var i ett Kännetecken film, att skiten inte skulle flyga. I själva verket, inte bara du bli räddad, du bli räddad av en förförisk Casanova eftersom det finns en i varje hörn.

Om du förlorar din älskare, inte gräma inte. Det är en väntar ett kvarter bort beväpnad med ett bländande leende och ingen historia av klängig ex-flickvänner. Om du ser din pojkvän var otrogen mot dig med en härlig blond, bara ta ett par steg, en ny människa kommer att stöta in i dig som han är på väg ut ur den lokala lanthandeln där han precis köpt presenter till alla på hans block innan han går för att arbeta som volontär på katthem.

Mannen vi vill ha mest av allt är Tomten, naturligtvis, eftersom han är verklig och delar ut gåvor som nya pojkvänner, magiska böcker, och göra uppköp. Så om du har ett rövhål på sistone och ångra det, bara gråta ute på en parkbänk och Santa kommer att komma och ge dig en andra chans i livet du måste skruvas upp.

Du kommer att få göra detta i en stor herrgård, naturligtvis. Alla som bor över på Hallmark har en. Den enda arbetande mamma som kämpar för att göra ändar uppfyller kommer hem till en liten herrgård varje kväll där hennes barn väntade på henne i matchande tröjor medan du gör middag. Den enda killen som är en brandman eller tillbringar sina dagar att göra vissa andra typ av service arbete, kommer hem till en medelstor tomma huset, men han är oftast möts av en katt eller två. Och det gifta paret som glider nedför uppfarten samtidigt alltid ha den största herrgårdar av alla.

Vilket leder till min största fråga: Vem betalar jävla elektriska räkningar i dessa hem? Varje hus är prydd i en gazillion dollar värt av ljus. Du kan även hitta dem utanför draperad över varje träd och buske mousserande som ny-cut diamanter. Även om någon är promenader i mitten av skogen i Michigan, de behöver solglasögon för att minska bländning på Hallmark mark.

Sedan har vi de lyckliga som har pengar kvar från deras stora hem och electric räkningar att hyra pojkvänner och flickvänner. Detta är vanligtvis att få tillbaka på ett ex, eller hålla sina föräldrar ryggen eftersom de fortfarande lever samma liv. Plot twist är de falla i kärlek på riktigt, eftersom karma är söt när du anlitar någon för att hjälpa dig att ljuga och vara bedrägliga.

Ingen verkligen ger ett skit om — att ingen blir arg på Hallmark mark. Saker som får lösas med pepparkakor män och äggtoddy. Människor kan bryta upp, att ljuga, fuska, rob varandra blind och ingen är förbannad. De har alla blivit besties och dela en gris grillat med Yorkshire pudding för semester och alla smutsiga saker från sitt förflutna sopas under kohud matta som ligger framför den sprakande brasan.

Så om du behöver mig, jag kommer att vara parkerad framför min tv levande ställföreträdande genom dessa fiktiva karaktärer som bor i snö globes. Eller så kanske jag kommer att vara ute på en bänk och väntar Jultomten för att ge mig en gör-över — jag har varit typ av en tik i år.

ADVERT

Lägg till din kommentar