Superfit Man Köper Frun Ett Gym Medlemskap För Hennes Födelsedag

"Jag är Med Fet t-shirt? Dumpa. Honom. Slutet.

Se längre, eftersom vi har hittat honom. Det Värsta Man Någonsin™ har ett utseende på en subreddit rätt "Är jag Den Asshole", där en fru som undrar om hon är orimligt över känslan sårad och förnedrad över sin makes senaste gåva — ett gym medlemskap.

Nu kanske du tänker "Tja, det är inte den bästa gåva, men det kan inte vara att dåligt." Vilket innebär att du helt enkelt måste läsa hela inlägget, som har gått viral på Reddit. Eftersom den här killen är inte bara tanklöst. Han låter som en otrevlig idiot.

AITA Var jag otacksam när jag ropade, eftersom min make fick mig ett gymkort för min födelsedagspresent? från r/AmItheAsshole

"Så min make har varit skämta om min kropp ända sedan vi gifte oss för 3 år sedan." Redan, det är klart vem real asshole är i denna relation, och det är verkligen inte det fru. "Hur som helst, min make fick i triathlon vid den tidpunkt då vi var gifta. Sedan dess har han gjort lite förslag på min kropp och göra saker för att föreslå att jag bantar."

De exempel hon förteckningar över sin "lilla förslag" låter en hel del som verbal och psykisk misshandel:

  • "Du ser så mycket bättre ut med lite definition i magen"

  • "Är du inte orolig för kärlekshandtagen?"

  • "Klädd i en "jag är med feta -->" t-shirt när man är på semester med sin fru

  • "Jesus, du har inga triceps! Du bör volontär till ett ämnesområde vid den medicinska skolan!"

  • Han kommer att göra sin fru prova en vegetarisk kost i en månad

  • En helg när hon var iväg på en arbetsresa han rensade ut alla snacks i skafferiet så att de kunde prova på att leva "snack-fri" för en månad

Och det är inte allt! På toppen av gissla sin kärleksfulla fru för tre år om hennes brist på triceps och offentligt förödmjukande henne medan på semester, han har nyligen hällde salt i alla de sår, genom att ge henne eller på ett gym-medlemskap för hennes födelsedag.

"När jag såg den gåva som jag rev upp lite, men inte för att jag var lycklig", skriver hon. "Jag sa till honom att jag bara kände det som att han inte tror att min kropp är tillräckligt attraktiv för honom. Han blev förolämpad att jag skulle ta hans välmenta gåva som en kritik och är fortfarande arg på mig. Nu känner jag mig verkligen hemskt och vill hitta ett sätt att göra det upp till honom. Gjorde jag verkligen agera assholish av gråt och säger dessa saker?"

Tillåt mig att svara på det för dig:

Härliga människor på Reddit instämde rätt i med liknande känslor, eftersom denna kvinna behöver veta hennes enda problemet är att killen hon är gift med.

Kort Kort Kort Kort Kort Kort Kort

Hans beteende (som beskrivs av sin hustru som söker råd i detta Reddit inlägg) är manipulativ och kontrollerande och kränkande. Hans reaktion till hennes reaktion om den gym-medlemskap är ett klassiskt fall av gaslighting. Angriparna och missbrukare ofta använda denna taktik som en form av psykologisk manipulation för att få de reaktioner och beteende som de vill ha från den person de är att missbruka. Agerar illa att din fru inte är nöjd med ett gym medlemskap eller efter år för att kritisera hennes kropp är avsiktligt manipulativa och destruktiva.

Lämna en osund relation och avsluta ett äktenskap är, naturligtvis, ingen liten bedrift. Men när hon är redo att göra det någon dag, här är ett förslag på vad man ska göra med hennes "jag är Fet" man:

ADVERT

Lägg till din kommentar