Jag är En vuxen Kvinna, Och jag är Inte Här För Din Bullsh*t

Det kommer en tid i varje kvinnas liv när vi inser att vi har gjort det. Jag menar inte "gjort det", eftersom vi har insett en viss nivå av professionell framgång eller ett finansiellt milstolpe. Nope. Nuh-öh. Inget av det.

Vad jag menar med "gjort det" är att jag har nått den härliga skede i livet när jag bara DGAF om skitsnack (och de flesta av det är skitsnack). Jag är klar att spela. Jag är inte för att leka. Jag tänker inte sätta upp med rent nonsens. När jag säger, Jag kan inte ens Jag menar jag verkligen BARA.KAN INTE.ÄNNU.

Mitt motto dessa dagar kan i princip sammanfattas som: jag är en vuxen röv kvinna, och jag är inte här för din skitsnack.

Och detta är vad det innebär:

Jag är inte här för din dramatik och utanförskap och mamma gäng. Att jag inte behöver (eller vill ha) för att vara populär, och jag vet att jag inte är allas kopp te, men jag tror heller inte behöver (eller vill) vara en del av alla småaktiga, queen bee skitsnack.

Jag är inte här för den aldrig sinande biggering — större hus, större lön, större framgång. Bättre eller mer som. Nope, jag är inte här för något av det. Tro det eller inte, s några av oss är helt nöjd med mediokra. Vissa av oss föredrar faktiskt liten och enkel. Du gör som du, boo. Jag ska göra mig.

Jag är inte här för den förälder som pekar ut och morsan att döma. Jag är en "lat" förälder som anser att mina barn är bättre när jag är lite mer hands off. Är jag perfekt? Nej, LOL för evigt. Inte ens nära. Men jag förväntar mig inte att vara, jag kan inte heller förvänta sig att någon annan ska vara. Vad jag förväntar mig är nåd och medkänsla och empati. Så om du har "tankar" och "åsikter" om något som bokstavligen har ingenting med dig att göra, zip it. Jag är inte här för det.

Jag är inte här för skönhet skitsnack, och den nästan konstant tryck för att ändra hur vi ser ut. Jag har rynkor och mörka undereye cirklar. Det betyder inte att jag ser att säljas någon form av fountain of youth hudvård regim. Fartyget har seglat och som skit bara inte kommer att hända.

Jag är inte här för hjälpsamma råd i namn av "hälsa" heller. Jag tränar varje dag för att det får mig att må bra. Bottom line: det håller dig från att förlora min skit på min familj på den vanliga. Säg inte att jag behöver göra mer PiYo eller äta färre kolhydrater. För 20 år sedan, jag var drygt 20 kilo lättare tack i någon del till en ätstörning. Det har tagit mig två decennier att äta smör på brödet utan att falla i en grop av självmedveten skuld så jag ska njuta av varenda kolhydrat och fett gram, tack så mycket.

Jag är inte här för alla din-40-talet-är-fantastisk nonsens antingen. För även om jag kanske inte bry sig (så mycket) om saker som egentligen inte betyder något, jag bryr en hel jäkla massa om saker att göra. Din 40-talet är inte lättare, bara olika . Och på grund av att du har fått omge dig så mycket som möjligt med människor som vem vet din sanna hjärtat. Så nej, jag har inte tid för falska eller ovänlig. Om du inte kan erkänna när du har fel eller be om ursäkt, ja, det säger en hel del om du . Kom ihåg: Ofullkomlighet och sårbarhet är alltid i säsong.

Så ja, det här är ansiktet av någon som är fast bosatt sig i 40-årsåldern som är inte här för något skitsnack.

Och, kan jag tala om, det känns jäkligt bra.

ADVERT

Lägg till din kommentar