Detta Är Vad en Botox Groupon Får Du

"Hmm?"

"Du ser ut som du har en fråga. Vad tänker du på?"

Efter år av att vara frågade samma fråga i möten, insåg jag mitt ansikte bar en ständig blick av förvirring och/eller förtvivlan. Varför? En skrynkla/ravin mellan mina ögon storleken på Quechee Gorge, det är därför.

Jag hade aldrig ansett mig fåfäng, men jag höll på att bli besatt av ravinen. Var det för mycket att be för att se ut som någon som hade inte hörde bara att hon hade en fruktansvärd sjukdom?

Jag föreställde mig själv i möten där ingen frågade mig vad som var fel. I mina drömmar, ingen trodde att jag hade en katt i hospice eller en bror förlorade på havet.

Slutligen, jag tog ett beslut: jag ska få mig lite Botox.

Jag var inte villiga att spendera mycket pengar, men. Om du får Botox för första gången, där ska du få det på en budget? Groupon! Rabatt försäljning av personer som behöver företag? Perfekta. Rabatt gift.

Jag fick en hel del.

Jag tog med mig min kupong till kontorsbyggnaden, som var omärkta med undantag för nummer på dörren. Ravinen på min panna fördjupa sig i oro som jag tittade på "kontoret". Jag gick in ett rum där det var ingen sekreterare, bara ett öppet utrymme med en Slarvig Man ge injektioner till en annan rynkig kvinna mitt framför mig.

Slarvig Man lyfte upp hakan på mig. "Du fick en Groupon?"

"Umm, ja," svarade jag, och viftade med mina papper i luften.

"Har en plats. Jag ska vara med dig i en sekund."

Den andra rynkig kvinna vänster. Jag gav Slarvig Människa i min kupong. Han drog ut tre flaskor av sallad dressing/gift/vatten/vem-vet-vad och en nål. "Är du redo?"

"Ja," jag pep, gnisslar eller biter ihop mina tänder.

Han svängde nålen med en blomma och utan någon ytterligare förklaring, började att hugga mig i ögonen. Vatten/Botox/salladsdressing läckt ut och sprang ner för mitt ansikte.

Jag var säker på att jag nu hade rabies eller ett mindre ont, kanske lite sallad dressing-och vattenburna sjukdomar. När jag satt i sin stol, jag tog upp min (fortfarande-rynkig) panna att blicka mot himlen och bad om förlåtelse för min fåfänga. Slarvigt Man må utplånas mitt ansikte med en dålig handduk och skickade mig på min väg.

Jag sprang till min bil och genast ringde till min vän (som gudskelov, som också råkar vara en psykolog).

"Igotdiscountbotoxbutwhoknowswhatitreallywasfromsomescarymaninadarkbuil—" crrrunch.

...Jag backade in i en telefonstolpe som jag skrek ut från parkeringen.

Det är anmärkningsvärt att jag inte kommer att sluta med en nål-född sjukdom, jag fick heller whiplash från kraschen. Gud välsigne oss alla.

Men det gjorde jag inte bli av med min panna ravin. Visar sig, placebo faktiskt inte arbeta med rynkor. Min ravin fick värre efter olyckan och under vilka villkor det inträffade.

Innan jag hade min bil fast, jag svarade på massor av frågor om vad som hade hänt. "Jag, ummmm, backat in i en telefonstolpe." Dum, ja. Men mindre än skamligt att berätta hela historien. Hur skulle jag kunna berätta för folk att jag hade backat in i en telefonstolpe när du pratar i telefon eftersom jag trodde att jag skulle dö eftersom jag köpte svarta marknaden Botox ?

Men då karma verkligen ville komma tillbaka till mig för att jag är så fåfäng i första hand.

Jag tog min bil för att vara fast. Mekanikern nickade mot bucklor. "Wow, du har verkligen gjort en del skada. Hur skulle du göra det?"

En vecka senare, är jag fortfarande spände rider från vänner och familj och att skicka mina barn till aktiviteter med någon som skulle ta dem. Tio dagar efter den ursprungliga drop off, jag gick för att få min bil. Det var blanka och dent-gratis. Jag skulle inte längre att berätta för folk att jag hade kört in i en telefonstolpe.

Men bilen ville inte starta.

"Hmmm," mekanikern sade. "Ser ut som jag ur batteriet." Tre hopp senare, bilen startade.

Mekaniker gav mig en faktura på 2 000 dollar. Fåran i min panna fördjupas.

Ett år senare, skulle jag vilja säga att jag är en klokare person som förstår Botox skulle aldrig ta mig sann lycka...men jag skulle ljuga. Istället har jag fånga mig att undra, vad gör jag om jag fick det från en riktig läkare i stället ?

Under tiden, folk fortfarande frågar mig vad som är fel.

Jag är fortfarande leende och säger: "Ingenting. Ingenting är fel." Medan du funderar på mitt nästa drag.

ADVERT

Lägg till din kommentar