10 Människor Du Möter På Varje Övning Klass

Jag har tillbringat hela mitt liv med avsky motion av något slag. Jag gick igenom flyktiga gym råtta period i college, och en kort en gång till innan mitt bröllop, men de senaste 13 åren har jag inte riktigt kommit mycket förutom att gå från bilen till den plats som jag råkade vara på väg.

Jag skyller min vän Nina för plantering utövandet frö i mitt huvud. Efter att ha sett en bild av henne, en mor till fyra barn, ser bättre än hon gjorde i college, jag var nyfiken. Barre, skrev hon. Den helt förändrade hennes kropp. Min vän Rachel, mamma till två, hade arm muskler jag vet Jag hade aldrig sett henne innan. Barre, sade hon. Prova det. Och sedan var det min vän Anat, tjata på mig att gå med henne i en klass på en närliggande barre studio. Du kommer att gilla det, hon lovade, att be mig om igen och igen och igen. Slutligen vika jag bara stängde upp henne. Det verkade vara det enda sättet.

Jag skulle inte säga att jag blev genast fast på klassen (en blandning av styrketräning, yoga och balett,) men jag tolererade det. Och jag gick tillbaka en andra gång. Och en tredje. Jag är nu fem månader i klasserna och faktiskt — jag kan inte tro att jag är på väg att skriva denna typ av missar dem när jag hoppa över ett par dagar. Det är rent ut sagt bisarra.

Om jag inte hade tagit en gruppövning klass i över ett decennium, det var fantastiskt att jag omedelbart verkade känna alla i den allra första klassen. Inte personligen, tack och lov, men de var prototyper för de människor som i varje annan klass jag någonsin tagit. Ungefär som en Viktväktarnas möte det var märkligt skönt att hitta omgivningen så liknande.

Om du någonsin tagit en gruppövning klass innan, jag är säker på att du kommer att känna igen efter folk...

1. The Beauty Queen. Ungen som kommer i full makeup, komplett med ljusa läppstift och mascara. Hon arbetar hårt, men inte svettas en pärla, och bladen ser lika fräsch som hon kom. Hon är också mest benägna att bära mer smycken än du någonsin gör aldrig ihåg när du är på gymmet. Hon luktar också bra, även om hennes väg ut ur klassen.

2. Over Achiever. Den som insisterar på att en fördubbling av vikter eller dubbel stapla steg eller med två klasser i rad. Vi får det. Du är i form. Kan du sluta le nu, snälla?

3. Saknar Brist på den Personliga integriteten . Den person som ställer upp hennes område precis intill till ditt hem, trots att det finns gott om utrymme någon annanstans i klassen. Du kan inte låta bli att stirra på hennes röv eftersom hon är thisclose till dig, och du skulle verkligen föredra inte att stirra på hennes röv. Hon är förmodligen också den som tar ett badrum stall bredvid dig i en helt tom badrum.

4. Den Frump. En inte klädd till tänderna i över-prissatta träning redskap, utan snarare den gamla, grungy t-shirt från vem vet när. Hon har hållit på barn i vikt för åren som hon förbereder sig för viloläge och skulle mycket hellre äta Nutella med en sked än den bakre raden av klass. *

5. Den GILF (Mormor jag vill Knulla.) Tja, Jag skulle inte vilja knulla henne, och skulle varken du, men du kan se varför någon kanske vill. Hennes kropp är inspirerande men samtidigt deprimerande, eftersom hon ser ut som en fan av mycket bättre än du gör och hon är dubbelt din ålder.

6. Den Groaner. Den som vocalizes vad alla andra tycker och tänker. "Ahhhhhh!" "Ooooooph" "Grrrrrrrrrr!!!" Det är en halv irriterande och hälften glädjande att höra henne bära på. Hon har också samlar trupper att klappa händerna när passet är över. Hon var nog en cheerleader i high school och definitivt mycket högt i sängen.

7. Den Okoordinerade En. Den stackars själ som bara inte tycks kunna göra något rätt. Hon går till vänster när alla andra går till höger, steg framåt när alla steg tillbaka och på något sätt, trots hennes ansträngningar inte alltid finner sig själv smack dab i mitten av spegeln. *

8. Token Man. Naturligtvis män motion. Och om du inte är i en alla kvinnliga gym, riskerar du att stå bredvid en. Men det är ganska olustiga att se en man i spandex ta en barre eller step aerobics klass. Och skärande, jag menar bara vanlig fel.

9. Lilla Fröken Viktig . Hon vindar i efter klass har redan börjat, insisterar på att kontrollera e-post på sin telefon under 45 minuter hon är faktiskt i klass och bogarts läraren genom att ständigt be om hennes form.

10. Kroppen. Hon har vad du vill. Du vill ha dessa vapen. Som din. Du vill ha de där låren. Som din. Du vill ha det tillbaka. Som din. Och du verkligen vill ge henne dina celluliter i retur.

( * här är jag.)

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar