5 Grövsta Saker Om Förlossning

Förra veckan sålde vi skötbordet som vi har använt för att alla tre förskolor. Som det unga paret gick ut med det, rosiga med den spänning som bara kan komma från den som väntar ditt första barn, min man drog undan främlingen-man och vidare till honom några visdom. Förlossning, viskade han, är den grövsta sak någonsin .

Den stackars killen såg både förskräckt och nyfiken. Jeff inte utstuderat och var verkligen inte frågade, men han hade ingen brist på exempel...

1. Slem Kontakt. Bortsett från att min ständiga kräkningar och klagomål av förstoppning, jag tror att jag lyckats förbli som ungross som möjligt för de flesta av de nio månader blev jag gravid. Visst, min hud hade några frågor och jag fick tio pounds enbart tack vare en massiv Nutella sugen, men jag var inte så dålig. När jag förlorade min slemhinnor kontakten, men? Det otäcka blodiga kråka som sak som höll min baby där han eller hon tillhörde? Alla satsningar är placerade av. Det var ett säkert tecken på grossness att komma.

2. Moderkakan. Hade någon varnat mig om att leverera moderkakan, jag skulle ha varit frestad att registrera dig för en onödig c-sektionen. När jag var klar att trycka på, jag trodde jag var klar. Men, nej. Jag hade fortfarande på att driva något rakt från Främmande ut. Sjuksköterskan faktiskt frågade om jag ville hålla det. HÅLLA DET???

3. Skit. Inte bara förlossning känns precis som att ta en enorm soptipp, men du kommer faktiskt skit under den. Det värsta av allt? Du kommer inte ens bry sig.

4. Den Episiotomy. Om en kvinnas kropp är byggd för barnuppfostran, skulle du tror att allt bara skulle öppna upp som en vacker blomma till stöd i den processen. Ingen sådan lycka. Du kan faktiskt vara skivade, från slidan till röv, för att driva på att suga ut.

5. Din baby. Jag menar, ditt barn!!! Tyvärr så vackra barn du har varit som väntar på att träffas för nio månader ser ut som något ur en skräckfilm. Inte bara är den täckt med ditt inre, men det huvud är sannolikt formad som en kon. De goda nyheterna? Ditt barn kommer bara bli snyggare. Du ber.

ADVERT

Lägg till din kommentar