Gretchen Rubin på att Vara dig Själv, tackkort och Äggröra

Sista gången jag träffade Gretchen Rubin för kaffe, hon höll mig försjunken med en oemotståndlig frågesport där hon bestämde sig för vilken av hennes Fyra Tendenser —Obliger, Frågeställaren, Försvarare eller Rebel—jag förkroppsligas, och vi diskuterade hur min tendens (jag är en Obliger) bidragit till min förmåga att göra och hålla vanor. Hon packade sin nya bok, Bättre Än Innan med strategier för hur vi kan bygga upp goda vanor och bryta dåliga, beroende på våra typer av tecken. Detta är den typ av bok för att folk ska ge till alla de känner—det är ganska revolutionerande att upptäcka din tendens att identifiera andras, och att se hur dessa kategorier både hjälpa och hindrar oss i vårt dagliga liv.

För att fira utgivningen av hennes nya bok, vi gav Gretchen en frågesport av våra egna—Mitten av Frågeformulär. Det betyder inte att fastställa några specifika saker om henne som person, men det är verkligen hjälpt oss att lära känna henne bättre.

1. Vad är något du vill lära dig hur man gör?

Under flera år har jag haft en hemlig längtan att ha en podcast. Se nedan!

2. Vad är en resa som du har tänkt att ta?

Jag skulle älska att gå tillbaka till London, en stad som jag verkligen beundrar.

3. Vem tror du är skyldig ett tack till? (Här är din chans.)

Jag måste skicka ett stort och varmt tack till Andy Bowers, av Skiffer och nu chief content officer Arsenal en stor ny poddsändning nätverk. När han tänkte på människor som kanske vill starta en podcast, han tänkte på mig—och jag var entusiastisk över idén! Jag har just lanserat " Lyckligare med Gretchen Rubin "en podcast om lycka och goda vanor som jag gör med min syster, Elizabeth Hantverk. Det har varit massor av kul, riktigt spännande, och Andy har gjort det hela enkelt och givande. Så tack Andy!

4. Du är 12 år gammal. Vad gör du på fredag kväll?

Är mitt minne rätt att fredag kväll var Love Boat/Fantasy Island natt? Om så är fallet, det är vad jag gör.

5. Vem fick du gör din första mix tape för? Vilka låtar var med på det?

Jag måste erkänna, det var för mig själv—musik för kör. I flera år gjorde jag mig själv att köra mixar. När jag hittat en värdig låt, jag var så lycklig.

6. Vad är en barndom berättelse om för dig att du är trött på att höra på släktträffar?

Att växa upp, varje Jul min syster och jag fick välja ut en julgran prydnad för vår egen, för vår insamling. Jag har fortfarande varenda en. Men för många år sedan, försökte jag att flytta min syster glas "partridge i ett päronträd" prydnad för att ge min egen prydnad bättre placering. Jag tappade sin prydnad, det krossades, och jag har hört talas om det sedan dess. Men jag måste säga, att hon ger mig sorg om att missöde för det så länge att det nu omvandlas till en typ av happy holiday ritual.

7. Vilka råd skulle du ge din 25-årig själv?

"Att Vara Gretchen."

8. Vad är en sak du göra det bättre än någon annan?

Jag gör stora ägg.

9. Vad är ditt motto? Eller om du inte har ett, vad är din theme song?

Mitt motto är "att Vara Gretchen." Också "De dagarna är långa, men i år är kort." Av allt jag någonsin skrivit, jag tror den här minuters video, " I År Är Kort ," stämmer mest med människor.

10. Vad är det för en film eller TV-serien som får dig att må bättre?

Ah, Kontoret —Amerikansk version. Det blir roligare varje gång .

ADVERT

Lägg till din kommentar