Par Firar 63 År Tillsammans Med De Mest Fantastiska Foto Skjuta

Mor-och farföräldrar fotosession var fotograf Shalyn Nelson dröm-projektet

Ta tag i vissa vävnader och vara beredd på att svimma över ett far-och morföräldrar fotosession från Shalyn Nelson en professionell bröllopsfotograf från Texas. Paret duktiga barnbarn sätta projektet tillsammans för att fira 63 år de har tillbringat tillsammans.

Träffa Wanda och Joe, som Nelson affectionally refererar till som Papaw och Mamaw. "Min Papaw planterade en ros bush utanför deras sovrumsfönster när de byggde sina hus. Han har alltid sagt, "Billie Wanda är steg i mitt liv...Men det har några törnen här och där", vilket är orsaken till att han håller en skäppa av rosor i vissa av bilderna," hon delade på hennes blogg tillsammans med dessa otroliga bilder.

Nelson ' s far-och morföräldrar är mycket viktigt för henne. "De skulle le och fira straight A' s, blå band, troféer, och även berömma mig när jag skulle bli upphetsad om 30 doodle bugs jag skulle gräva upp dem för att visa dem," som hon delade. "De hjälpte i den minsta, mest minnesvärt sätt. Jag vet inte om de någonsin kommer att verkligen veta hur mycket har jag märkt, eller hur mycket jag ska verkligen vara tacksamma för deras orubbliga kärlek i mitt liv."

Förutom att vara fantastiska mor-och farföräldrar, Wanda och Joe är ett levande exempel på sann kärlek. Joe såg sin blivande brud går nerför gatan en dag och frågade ut henne, Buzzfeed rapporterade. De var engagerade på Dec. 28, 1950, och två år senare och sa att "jag gör det". Nelson sade hennes mor-och farföräldrar, "De är utan tvekan en av de bästa människor jag vet. Jag kallar dem mina hjältar."

Nelson fick dem att skriva kärleksbrev till varandra för att sedan läsa dem högt på photo shoot. Hon delade Joe ' s på Instagram. "Jag tror att det var när jag arbetade i Kanada, som jag skrev dig senast. Hur som helst, jag fortfarande älskar dig precis lika mycket, kanske mer, säger han börjar brevet. Då han berättar om sitt vackra livet av barn, barnbarn, arbete, företag och sina gyllene år. "Jag kommer att avsluta detta brev för att du säger att jag älskar dig lika mycket idag som den dagen jag gifte mig med dig. Och tänk, den licens som bara kostar $2.00. Det bästa köpet jag någonsin gjort."

"Jag visste att jag ville skapa något speciellt, och fira vad äkta kärlek var för mig. Och som för mig var mina mor-och farföräldrar," Nelson förklarade. "[Min Mamaw] älskade varje minut. Det var så gulligt att se hur glad hon var att få all dolled upp. Och hur gjorde Papaw gillar foto skjuta? Jo, vi tror att han älskade det. Enligt Nelson, han sade, "Oh! Jag tror inte att jag har haft så mycket action i en lång longgg tid."

ADVERT

Lägg till din kommentar