Till Mina Barn: jag kommer Alltid Vara Din Cheerleader

För några veckor sedan hade jag förmånen att få gå på ett high school staten finalen track meet. Min väns son var och tävlar, och chansen att se honom ta hem en statlig avdelning var ett jag kunde inte motstå att vittna.

Hans föräldrar var fulla med spänning som vi såg race efter race väntar på sin händelse för att starta. Vi jublade högt för honom under hans ras, och när han korsade mållinjen i första hand, första plats Jag såg sina föräldrar. Tårar strömmade ner sin fars kinder, och hans mamma var kved av fanatiska glädje.

Första hand deras son såg var mot läktaren, på jakt efter sina föräldrar. Och där var de. Jag tänkte, Det är där som de alltid varit, och det är där de kommer alltid att vara. Det gav mig rysningar.

Som föräldrar, vi hejar på våra barn från den stund de når sin första delmål. När de för första gången rullade över, vi jublade. När de satte sig upp utan hjälp, vi jublade. När de kröp, gick, sprang, cyklade på en cykel, gjorde en back handspring, slå en home run, vi jublade.

Vi har alltid som jublade.

Och varje gång våra barn har nått ytterligare en milstolpe, de tittade upp på läktaren för att söka vår stolta ansikten. De ville se till att vi såg dem— att se att vi hejar på dem.

Vad sägs om alla de gånger de slog ut, föll av skopan, kom på sista plats, eller missade straff? Hade de inte titta upp på läktaren precis samma sak?

Ja, de gjorde.

Och var vi hejar på dem?

Ja, vi var.

Vi kommer alltid, alltid att hurra för dem.

Min äldsta son är examen high school denna månad, och när han går över scenen för att ta emot sitt diplom, som vi kommer att heja som en enorm prestation. Men jag har fortfarande en hel del fler som hejar att göra för min son.

Jag kommer alltid att vara min kid ' s cheerleader. Sant, nu när dagarna av t-ball games och tennis matcher är över, jag kommer att heja från en annan bisyssla—sidan av sitt liv. Jag kommer inte att sitta på läktaren eller hörsalar, och även om min skål kommer från långt bort och vara i form av böner och goda tankar, jag vet att min son är fortfarande i behov av att veta att de är där. Att Jag är det. Oavsett hur gammal han blir oavsett hur långt bort livet tar honom från mig, jag kommer alltid att vara hans största cheerleader. Alltid .

Jag kommer att vara där när han första erfarenheter kärlek är sorg, hurra för honom att flytta på grund av att hon inte var den enda.

Jag kommer vara där, första gången han är förrådd av en vän, hurra för honom att släppa det och förlåta.

Jag kommer vara där, när hans första jobb i den verkliga världen försöker bryta hans ande, hurra för honom att inte låta ett tillfälligt bakslag definiera sin framtid.

Jag kommer att vara där när han möter den värsta av mänskligheten, hurra för honom att se, känna igen, och prisa bra som fortfarande existerar i denna värld.

Jag kommer vara där, när hans helt enligt planerna gå epically fel, hurra för honom att hålla sitt sinne för humor och att ha lite tro.

Jag kommer vara där, när han tar henne i handen och går ut ur en kyrka i en gift man, hurra för honom att bli den typ av man till henne att hans far har varit för mig.

Jag kommer att vara där när allt han arbetat för och önskat är äntligen i sitt grepp, och när oöverstigliga tryck för att upprätthålla liv väger ner honom, jag jublar för honom att hitta tacksamhet i alla hans välsignelser.

Och jag ska vara där när han har sin egen baby i sina armar för första gången, hurra för honom att aldrig ta föräldraskapet för givet för en enda sekund, hurra för honom att inte vilja önska bort barndom, och hurra för honom att lära sig att älska jublar från läktaren av sina egna barns liv.

Och då ska jag berätta för honom att susa fram över, eftersom han kommer att ha en del företag i dessa står hans pappa och mig, far-och morföräldrars hejar avsnitt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar