Ta tag i ett Barn

Igår kväll läste jag ett blogginlägg av Allison Tate kallas Mamma Stannar i Bilden . I det, Allison berättar om sin tveksamhet förekommer i foton och videor: "jag är överallt i sina unga liv, och ändå har jag väldigt få bilder av mig med dem. En dag jag inte kommer att vara här — och jag vet inte om att en dag är i morgon eller trettio eller fyrtio eller femtio år från nu — men jag vill att de ska ha bilder på mig. Jag vill ha dem för att se hur jag såg på dem, se hur mycket jag älskade dem. Jag är inte perfekt för att titta på och jag är inte perfekt att älska, men jag är helt deras mor."

Jag hade samma uppenbarelse ett par år tillbaka. Mostrar, farbröder, morbröder, far-och morföräldrar, vänner... de alla var väl representerade i de sidor av våra album, men jag, å andra sidan, fanns ingenstans att hittas. Jag ville inte att min slappa armar eller knubbig mage eller vita hårstrån dokumenterade, så jag har valt att leva bakom kameran istället för framför den. Du skulle vara hårt pressade att veta att jag faktiskt deltog i dessa fester och födelsedagar och skolan spelar alls.

Jag är glad att rapportera att jag har gjort ett försök att faktiskt visas i fotografier med mina barn och det har varit en stor framgång. Det finns även vissa ramar runt huset med bilder av mig i dem... tänk att!

Så, hur kom jag över mig själv, frågar du? Gör som jag plötsligt älskar hur jag ser ut? Kunde jag få ett berg av förtroende över natten? Nej, mina vänner. Jag upptäckte precis en liten taktik som kallas "greppa ett barn," och det kan förändra ditt liv också.

Borta är de dagar för att ta bilder sida vid sida med mina barn. När jag leende för kameran, nu är jag uppslukar dem i kärlek (och kroppsvikt.) Inte bara ta tag i mitt barn för ett foto minnet för all tid, hur mycket jag älskar dem, men det tar också en omedelbar 15 pounds av min ram. Spanx, mamma stil!

Är höfter ditt problemområde? Balans ett barn på en. Fick magen rullar? Plopp ett barn på knät. Vill du dölja din dubbelhaka? Gå kind till kind och tittar upp på kameran med din lilla en. Vill hinna med allt? Ge dem en stor björnkram och bara visa ditt ansikte.

Lita på mig, det fungerar.

Ta till exempel denna bild av Lily och mig från förra veckans resa till Seattle.

Se oss, alla glada och kärleksfulla? Jo, visst, vi var men anledningen till att jag ler är för att hon är omfattar alla mina problem områden och jag vet det. Vad inte att vara glad över?

Så, ja, få i dessa bilder med dina barn. Du kommer vara glad att du gjorde, och en dag, de kommer också. Och om du inte är redo för att se alla dina brister som stirrar tillbaka på dig, bara ta en liten, pressa tätt och säg " cheese.

Det misslyckas aldrig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar