Att Säga Adjö Till Barbie

Kära Barbie,

Break-ups är aldrig lätt, och det är riktigt tufft. Se dina blå ögon för sista gången som jag knäppte Gummi Städerska locket på din viloplats fick mig att känna mig ganska bummed. Jag kommer verkligen att sakna dig.

Jag vill inte att du ska ta skulden för slutet av vår nästan tio år lång relation. Det är inte du. Det är inte ens jag, även om jag vet att jag klagade alltid om dina kläder är överallt och Drömmen Huset är en enda röra och din Husbil som står parkerad i mitten av källaren. Det är bara det att vi inte har tillräckligt med tid att åta sig att vårda vår relation längre med fotboll och piano och ridning (den verkliga slag, inte plast typ.) Jag menar, vi behöver inte ens ta bad på våra hus längre, som brukade vara vår kvalitetstid.

Men jag vill inte att du ska tro att detta har något att göra med ditt utseende, vilket jag vet att du har tagit en hel del värme under de senaste åren. Jag har riktiga vänner som har teeny weeny midjor och perfekta bröst, långa vackra hår, och gjorde helt upp ansikten. Dessa kvinnor springa maraton och göra yoga och räkna kalorier, men de är så mycket mer än så. De arbetar också som volontär på sina barns skolor och samla in pengar till välgörenhet och håller händerna för sina sjuka vänner och ge banana bröd till sina nya grannar. De är spinkig och vacker men också positiv och stark. De är precis som DU.

Eftersom jag aldrig behövde dig för att vara en kroppen bild förebild för mina barn . Det är min jobb, och jag är ganska bra på det. Ditt jobb var att öppna upp fantasin hos mina flickor, och du gjorde det och mer. Du hjälpt mina barn att köra en veterinär kontor, en skola, en butik för kläder. Du gjorde det möjligt för dem att ha utarbeta modevisningar, pool partier och ridning händelser. De spelade house och uppvuxen barn och hade bröllop på några dagar, och den andra operationen, som fylls i håligheter eller lotsning ett plan till Disney. Det var timmar av roligt.

Och du klagade aldrig. Inte en gång.

Inte när du var fastspänd i corvette med Cinderella Barbie och sjösättas nedför en trappa. Inte när du har fått en riktigt dålig hår-klipp som bara kunde inte fastställas. Inte ens när du förlorade en fot på grund av en freak olycka med en besökande hund. Du var alltid där redo och villig att göra vad som helst för att göra denna relation jobbet med ett leende på läpparna och en dröm i ditt hjärta.

Livet har inte varit lätt för dig heller. Du gick igenom en mycket offentlig skilsmässa, tog värvning i det militära, var hängas ut i media och även vid 50 års ålder, du är fortfarande konstant i förhållande till andra dockor. Men genom allt du höll ditt huvud högt, höll dessa fötter välvda upp och bedrivs.

Jag är ledsen, Barbie, men det finns ingen återvändo nu. Små flickor växer alltid upp och tyvärr är det dags att gå vidare. Jag har redan sålt Dream House (enligt marknadsvärdet, tyvärr), sätta bil, båt och flyg på Craig ' s List, och skickas dina vänner — Skeppare, Disney Barbies, och den som de brunett flickor — att shack upp på Goodwill, där förhoppningsvis några nya familjer kommer att ta dem i. Jag skickade även Barbie jeep och scooter till ett nytt hem, där några olika små flickor kommer att få njuta av dem. Det är verkligen över.

Men jag vill ta en stund att tacka dig. Tack för att du skall lära mina barn att en maskeradbal klänning och stövlar cowboy är en lämplig outfit för varje tillfälle. Tack för att du går tillsammans med vilken berättelse som min flickor som skapats för dig den dagen. Och även om dina kläder är slampiga och dina högklackade skor för hög och din make up är över har gjort och dina bröst är lite för käck för min smak, jag är tacksam att vi kunde få en Barbie för vad mina barn ville vara som dag, om än en fotbollsspelare, prinsessa, surfer girl eller läkare. Jag är sorta glad att vi missat ditt drag queen fas, men jag tror även att det skulle ha varit roligt.

Jag vill att du ska veta att även om jag skickar dig bort för en stund till en plats som kallas vinden, ditt minne kommer alltid att leva i våra sinnen och i våra hjärtan. Och jag hoppas att en dag — om jag har tur nog — du ska komma tillbaka in i våra liv igen när mina döttrar har döttrar av sina egna. Jag kommer att välkomna dig tillbaka till våra hem med öppna armar och kanske till och med en ny miljövänlig dröm hus.

För även om jag vet att du är bara en docka, du har varit så mycket mer än så. Du har varit vår ambassadör till fantasi och hovleverantör av kreativitet i våra hem. Och du har gjort ditt jobb.

Så länge, Barbie. Tills vi möts igen.

Kärlek, Mig

P. S. jag är glad att du tog aldrig Ken tillbaka. Jag har alltid trott att han var riding din coattails ändå. Och ingen av hår som ser ut som bra hela tiden.

Relaterade inlägg: 10 Barbie Dockor För Verkliga Livet

ADVERT

Lägg till din kommentar