Gå Till Stranden På 80-talet Och Nu

"Javisst!"

"Jag kommer att vara över."

Jag skulle plocka upp en vän i mina föräldrars Toyota Corolla. Mellan oss, vi skulle ha ett par av Kost Pepsiarna, en flaska Hawaiian Tropic olja, ett par Sjutton tidningar, Sun-In (vem bryr sig om att jag var en brunett?), handdukar och en boom box. Totalt planerar och prep tid? Tio minuter.

Planering innebär en tråd av 10 eller fler texter:

Vill du göra en strand dag?

När?

Wed?

Hur skjutningen vecka från Wed?

Kan inte. Tors?

Kan inte göra Tors. Fre?

Fre morgon?

Kan bara göra Fre eftermiddag.

Kan göra Fre. eftermiddagen men kommer ingen parkering till vänster.

Vad morgnarna kan u göra?

Måndagar.

Ok. Veckan från måndag. 9:00?

Det är en plan!

Den dag som sagt måndag, jag vakna tidigt för att börja förbereda. Jag fyller en kylare med kylklampar, lemonader, juice kartonger, skivor vattenmelon och vindruvor. Frukten är ett försök att motverka den snacks, eftersom stranden är alltid allt om snacks. Gud förbjude den snacks slut för tweens eller växande pojkar. Ska jag packa strand väskan full av snacks: salta snacks, sötsaker, söta och salta snacks.

Jag svepa smörgåsar i plastfolie och extra smörgåsar för smörgåsar som kommer att få "för sandy" när de släpps i sanden.

Jag tilldela tween vatten-flaska plikt, vilket innebär att hon är ansvarig för att fylla vattenflaskor för alla familjemedlemmar. Hon rullar med ögonen och spenderar 10 minuter att vandra runt, muttrade att hon inte kan hitta några flaskor vatten. Jag lämnar henne vatten flaskor som fanns på bordet framför henne. Hon rycker på fåraktigt.

© Courtesy Amy Rodriguez

Jag fyller en gallon behållare med is vatten i händelse av att vi kör ut i våra vatten flaska vatten för nu, i och med 2015, vi vet att vi är tänkt för att återfukta, snarare än att tyna bort i solen chugging varma Diet Pepsi.

Nästa, jag rota för solskydd. Jag gräva igenom garderober, stranden väskor, ryggsäckar och plånböcker för att komma med solskyddskräm: solskyddskräm för ansiktet, solskydd för läpparna, spray, solskydd och lotion solskyddsmedel. Ingen mer Hawaiian Tropic olja. Istället för att locka solen med olja och aluminiumfolie, vi vet nu att vi måste skydda oss från solen.

Jag berättar för barnen att hitta sin rash guards, vilket leder till att barnen säger: 1) att De inte vill bära rash guards, och 2) de kan inte hitta sin rash guards.

Jag tar tag i min cover-up och min beach byxor. Ja, beach byxor är en sak. Och ärr, jag älskar dem.

Samtidigt som jag stoppar saker i väskor, barnen tar saker ur väskor medan frågar, "När ska vi gå?"

Efter mycket letande hittar jag hattar för alla. Barnen kommer att slänga dem i sanden så snart vi får det, men jag vet att hattar är bra för oss, så jag packar dem i alla fall.

Jag drar paraply ur garaget och damma av spindelnät och spindlar. Vi måste att ha ett paraply eftersom, som nämnts, solen är dåligt, och nu när jag är "medelålders" jag blir för varmt i solen.

Jag satte pojken ansvarig för att samla handdukar. Han strövar omkring och säger att han inte kan hitta några handdukar. Tjugo minuter senare, han har en väska med vadderat upp handdukar.

Det största företaget är stolar. Nu när jag är vuxen, jag tar stolar till stranden. Jag kan inte längre ligga på min handduk i sanden. Jag blir för varm. Jag kan inte se vem jag pratar med, saker som gjorde ont...

Så jag packa stolar, som verkar som en mycket vuxen sak att göra.

Då börjar vi med att samla stranden leksaker: boogie boards, skumma styrelser, fotboll, spadar, hinkar, nät, lacrosse klubbor...eftersom barnen "få uttråkad " på stranden, som är ren hädelse.

Sist men inte minst får vi inte glömma glasögon, eftersom du vet varför, barn 2015 kan inte simma utan glasögon. Sant. Minst mina barn och de barn de hänga med. (När jag var liten, ingen hade glasögon, och vi fick alla saltvatten och klor i våra ögon, och det brann, och vi älskade det!)

På väg ut genom dörren, jag ta tag i Band-Aids (någon är alltid blödning vid stranden) och bug spray (någon är alltid att få lite av en greenhead, gnat eller mygga).

Tiden från första planering sms: a att du lämnar till stranden? Tio dagar, tre timmar.

Och sedan kastar jag en tidning på toppen av högen eftersom jag fortfarande har drömmar om att beach dagar att än en gång känna sig som de gjorde på 80-talet.

ADVERT

Lägg till din kommentar