Förlossningen, Första Gången och Den Sista

Första Barnet: Födelse plan : Doftljus, Enya spelar, inga insatser, inga droger . Epidural: Nej, jag vill inte droger... Nej, jag menar det... Holy hell, DET är arbete?! GE MIG DROGER! Driver: Jag är inte denna flexibla, sluta trycka mina knän upp till mina öron. Har jag verkligen kämpat för att driva igenom en timme? Bajsa: Oj, gjorde jag bajs? Jag hade inte bajs medan jag fick trycka, gjorde jag ? Jag skulle vara så pinsamt om jag bajsat inför alla dessa människor. Hospital discharge: Vänta, är du verkligen låta mig ta det här barnet hemma?

Andra Barnet: Födelse plan: Låt oss hålla våra möjligheter öppna. Epidural Ja, snälla! Trycka : Jag har fått detta. Bajsa : Hej, det gjorde jag inte bajs! Tror jag? Hospital discharge: Redo! Kan vi gå nu?

Tredje Barnet: Födelse plan: Försök att inte ha en bebis i bilen. Epidural: Vad menar du att det är FÖR SENT? Driver: Ingen trycka nödvändigt; min kropp är det barnens första Slip 'N Slide. Bajsa: Ja. Jag bajsat. Du vet att kvinnor gör det, alltför, höger? Hospital discharge: NEJ! Nej! Snälla, låt mig stanna !!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar