7 Sätt Att Ge Födelse Förändrar Din Relation Med Dina Egna Föräldrar

Så mycket som jag klagar på sassy mun på min grabb, jag VET att jag sätter mina föräldrar genom pärs när jag var ung. Jag var helt fast på mina åsikter, som sträcker sig från banan platser var svalare, knuten till jeans var helt fantastisk, OMG mina föräldrar var så lame .

Så döm om min chock när jag växte upp, hade fått barn, och så en dag insåg att det inte bara är mina föräldrar inte lame, men mitt inträde i Klubben Föräldraskap gjorde dem till mina närmaste allierade! Min mamma och jag pratar om allt nu – fläckborttagningsmedel, kolik, irriterande make egenskaper, sassy barn, och även nätter. Kan du tror det?!

Nu som mina föräldrar och jag är på samma lag, vår relation har verkligen förändrats på dessa sju sätt.

1. Slutligen förstår jag Mamma Byxor och inte längre döma min mamma. Jag bor i sweat pants. Ibland jeans. Mestadels yoga byxor. Ja, jag vet att det är en mamma stereotyp. Ja, jag har hört alla skämt. Men hot damn kan dessa mysiga byxor dölja en FUPA eller muffin top samtidigt som man undviker en kamel tå i en bantning svart LYCRA!

2. Istället för att ignorera mina föräldrar, som jag nu kallar dem och be om råd. Men innan tiggeri börjar, måste jag bönfaller dem för att få svar på angelägna frågor som, "varför i namn av alla som är bra att göra mitt barn skrika när jag är på telefonen?!" Vi möts över mina barn aldrig sinande avbrott.

3. Mina föräldrar 101 olika sätt att säga "nej" nu slår det mig som uppfinningsrikedom. I slutet av dagen, allt jag kan uppbåda är en enkel men ändå känslomässigt ansträngda – invändningar mot att deras ständiga krav för cookies för middag, hoppa ur soffan, eller rida hunden som en häst.

4. Jag får helt varför mina föräldrar var ute med 8 p.m. När jag får barn i sin pyjamas, tänder borstas, berättelser läsa, glas vatten, 17 resor ner för att kissa, 34 resor till garderoben för att kontrollera för spöken, och stoppa dem i 8000 gånger, det är nästan 10 på kvällen och jag är helt slut. Men jag har fortfarande skit att göra.

5. Trots att jag sa att jag aldrig skulle göra det, jag tycker att jag föreläser om mina barn på uppförande, god hållning, att spela utanför, och städar sitt jävla rum också. Vad jag höja hedningar upp här? Vänta. Det är vad min mamma brukade säga! Jag förvandlas TILL MIN MAMMA! Men det är OK. Jag är helt cool med det.

6. Lyssna till mina föräldrar berätta historier över en middag nu låter det som att himlen jämfört med den tyranni som är middag på mitt hus. Mina föräldrar kan sitta och ha civiliserat samtal om ett ämne. Under tiden, min 5-åring kommer att förlora sin skit om samtalet glider bort från ninjor, Battle Bots, eller megalodon hajar.

7. Nu när jag har varit hazed av toddlerhood jag helt och fullt uppskatta mina föräldrar. Ingenting är så hemskt och grymt som toddlerhood. Efter att uthärda den klibbiga, gloppy, illaluktande, känslomässigt oberäknelig barn år kan jag säga att om mina föräldrar kan hitta den i deras hjärtan så att de inte vill ge min röv till lejonen, då det måste vara en värld av kärlek det.

Det finns dagar när mina egna barn att agera som sådana vilda huliganer att jag vill gråta och ringa mina föräldrar och bara be om ursäkt för att denna förbluffande svårt när jag var liten. Och en dag, med lite tur, mina egna barn kommer att uppleva detta i åtanke bockning tur i livet och börja ta mina idéer på allvar också.

ADVERT

Lägg till din kommentar