Moms, Go Wild! Du Måste Verkligen Ta Att Flickor Resa

Att komma bort från mina barn gör mig till en bättre mamma. Det är rätt — mer att dricka och dansa som jag gör med mina flickvänner samtidigt inte i närheten av mina barn förbättrar mitt föräldraskap. Jag tycker att när jag kommer hem från en flickors resa, jag är långt mer tålamod och avslappnad med lite monster än när jag lämnade. När jag återvänder, min röst är nästan oigenkännlig. Jag talar långsamt och i en monoton. Jag känner mig som Mary Poppins på Xanax, redo att möta alla orimliga krav med en förståelse nicka och en ekonomi ord.

Vanligtvis, när mina barn att be om det omöjliga eller orimliga jag förklara miljoner skäl till varför inte, som jag processar i domstol — men med mig själv. Detta oundvikligen slutar inte väl, vilket leder till förvirring och argument från dem om det brister i min logik. Argument som:

"Men du låter mig bära en kortärmad T-shirt förra gången det var 50 grader. Hur kommer det sig inte idag?"

Svar: Eftersom jag knullat upp den dagen.

"Hur kommer det sig att Zoe får ha en efterrätt i skolan OCH hemma, och jag ville inte få en på min skola så hon får två desserter och jag får bara en? Wahhh!

Svar: Det finns människor som svälter ut det — och jag pratar inte om de Lululemon damer på Upper East Side. Hålla käften om hur många desserter som du får.

Men svaret jag ger efter en helg i Turks-och Caicosöarna är mer som:

Eftersom min kära, söta lilla själ, livet är inte alltid rättvist. Nu, låt oss sjunga!

Bianca Strul

Damerna tidigare känd som "mammor" i Turks-och Caicosöarna

Kanske min Zen staten är för att jag är äntligen utvilad efter 2 till 3 dagar efter gryningen arousals, eller jag kanske är för långsamma med att dom eller ilska för att jag är bakfull från min sista natt av frihet i Vieques. Men jag tycker verkligen att det är mer än så. När jag först började gå på dessa årliga resor (som ibland övergick till semi-årlig), vi hade söta namn som "Mammor" Gone Wild " eller "The Great Escape." Nu känner jag att det behövs inga omskrivningar när vi planerar dessa saker. Det är en sak. En rit. Som Jul.

Jag har haft vänner vars män har skenbart förbjudet för dem att gå på en moms resa eller kallade dem hela med passiv-aggressiv rapporter om välfärd och ett av sina barn för att göra full last av deras frånvaro känd, guilting dem bara tillräckligt så de kan inte riktigt släppa loss medan de är borta. Eller om de bara herren över dem när de kommer hem, till den punkt att det inte är värt det för dem att någonsin gå igen. Jag som används för att argumentera för nödvändigheten av det, för att påminna min mamma vänner det är inte så dåligt om vissa av de mindre-i-touch män lära sig vad en dag i skyttegravarna verkligen gillar.

Och hennes fästman och barnen verkar vara okej med det också. Exhibit A:

Bianca Strul

Paramount Pictures

Klart jag ska åka bort oftare

Den ser ut på min familjs ansikten — total glädje och glädje — för att påminna mig om att Star Wars Ferrari scenen i Ferris Bueller ' s Day Off där betjänter ta Camerons pappa älskade bil för en glädje att rida, speciellt min mans ansikte.

Om det är så ömsesidigt givande (för mamma, för barn, för en fungerande mans förhållande med sa barnen), varför så många mammor känner sig skyldiga om att ta ett par dagar om året? Jag brukade tro att hela "happy wife, happy life" motto var vagt sexistiska (om otroligt spot-on). Men det har varit vetenskapligt bevisat av Tidning för Äktenskap och Familj — ja, den finns!

När mammor avkastning från tid borta, de kommer tillbaka utvilad och med en färsk uppskattning av sina hem, barn och män. Så låt oss göra matten: En glad fru = en mer kåt fru = en lycklig man! Glada fruar och glada män = lyckligt äktenskap som = lyckligt liv! Det är sant, av det transitiva egendom, en glad fru gör = ett lyckligt liv, för alla. Nu det är förändringen som jag kan tro på.

Bianca Strul

Mig försöker förgäves att få min vän att följa med mig i bubbelpoolen, fullt påklädda. "Men hon envisades."

Men här är skumt, kan du inte ha det på båda sätten, mamas. Inte vara ute efter en homecoming parade när du kommer hem. I själva verket, om du kommer hem och din kiddos är så självuppfyllda från sin helg med pappa i bowling, laser märkning, och nästan bli bortförda från Dave & Busters att de knappt titta upp från sin finger-målning projekt på soffan för att säga hej, då lida igenom det. Det är en smärtsam sak, men det är också en bra sak. Det bekräftar att du gjorde det rätt sak.

Om du gillade den här artikeln, chef över till att gilla vår Facebook Sida Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

Spara Spara

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar