Flickan Berättar Läraren Hennes Familj Har En Ton Av Ogräs Hemma, Munterhet Startar

Lilla flickan berättar läraren hennes familj växer som ogräs hemma, och en hel del av det

Är det inte bara som ett barn för att förstöra din super, top secret ogräs sida-verksamhet genom att säga till hennes lärare om det? Vänta, vad? Det är ingen tvekan om att barn kan vara pinsamt. Det är deras "göra något och säga något" väsen som tjusar oss till dem. De flesta av tiden . Det är, naturligtvis, tills vi befinner oss i centrum av deras tafatthet. Vilket är vad som hände med pappa Dax Holt när han gick för att hämta upp hans dotter Skylar, från skolan en dag.

Holt aktier erfarenhet av bokföring den här videon på sin Facebook-sida med perfekt beskrivning:

Mitt barns lärare: "Så Skylar säger mig att ni har massor av ogräs hemma."

Mig: "Umm."

Läraren: "Hon sa att du växer det."

Mig:

Det lustiga video fångar Holt förhöra sin dotter att exakt vad hon sa till sin lärare. "När jag kom till din skola, din lärare sade," jag hörde att du har en hel del ogräs på ditt hus,' " Skylar pappa, Dax Holt, säger till henne. "Är vi växer som ogräs på vårt hus?"

Hans bedårande dotter skakar på huvudet. "Ja", medger hon. "En hel del av det?", frågar Holt, som Skylar svarar: "Ja, bara en liten bit, men det kommer att växa en hel del. Ogräs är inte bra för dig och vi har en hel del av det." Jisses Skylar, jag bet du är kul på fester.

Barnen behöver inte ens öppna munnen för att orsaka förnedring. Jag bär mitt barn, vid poolen en dag, tillsammans med en gräsmatta stol, 3 handdukar, en badboll och en väska full av snacks när jag äntligen se en öppen plats. Jag tittar ner och till min fasa att mina barn, som vägrade att läggas ner, hade varit klamrar sig fast för glatta livet för att min kostym toppen. Som nu var närmare min kostym botten. Jag hade gick längd stadsdel poolen med min vänstra boob på displayen.

Sedan dess har vi sålt vårt hem.

Utbyte och tillbaka mellan de två är ovärderliga. Holt så småningom blir Skylar för att visa alla sina numera ökända ogräs samling. "Vill du visa vad du pratar om?" Holt frågar. "Vill du visa din ogräs?"

De går utanför där Skylar påpekar hela 'ogräs' samling. Till sin kredit, det finns en hel del ogräs—det råkar bara vara din trädgård olika slag. Vi kan inte tro att han kommer att få en hel del på marknaden för det, men det gör för en hysterisk historia.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar