10 Tips För att Få med på Bild

När framtiden antropologer se tillbaka på vår tid och gå igenom våra bilder för att de tror att det var inga mammor?

Vi, som en nation av moms, gör en bang-up jobb med att dokumentera våra barn varje ögonblick stora och små. Man behöver bara titta på min Facebook tidslinjen för att hitta dokumentation av varje milstolpe och prestation. Men trots att vi är så flitig i vår scrapbooking och blogga och vi tar mer bilder än någonsin att vi lämnar oss själva. Som Allison Tate så skarpsynt uttryckte det förra året " Mamma Stannar i Bilden "vi som mammor har lämnat oss ut.

Så många mammor som bokar mig för att fotografera sina barn be att de inte ingår i bilder (jag har alltid övertyga dem annars), andra boken för ett datum månader bort så att de kan förlora det envisa fem eller tio kilo. När Jag göra ta den bild som de skruva sig för att dölja sina egna-upplevda brister.

Jag är lika skyldig till detta fenomen – även om min man ser ut som Ben Affleck i bilden, och för att mina barn ska se ut som änglar, jag kommer att förstöra bilden om jag tror att mina armar ser fett. Men, sedan läsa Allison ' s artikel, jag försöker desperat att stanna kvar i foto – med mina barn, med min man och även med mig själv. Men, jag är som jag är lika fåfänga som nästa morsan, så jag följer samma råd jag dela ut till kunder...

1. Alltid fotograferar från ovan. Lämna Mount Rushmore typ av bilden där fotografen ser upp till sina föremål till the Wall Street tycoon, det är ett perspektiv som innebär makt, men det är inte smickrande. Sätta din fotograf på en stol, en bänk, vad som helst, men har alltid honom eller henne att rikta kameran ner på dig.

2. Vända och vrida. Du vet att du har gått på yoga för en anledning. Stå så att din kropp är i en nittio graders vinkel från fotografen; du bör stå vinkelrätt mot varandra. Nu svänga på höfterna till kameran och torg axlarna bakåt. Detta kommer att hålla höfterna och midjan ser smal och dina axlar brett.

3. Hakan ner! Trots de dåliga råd som vi alla lärt oss i skolan, sticker hakan i luften är inte vägen att gå, att hålla hakan ner är mycket mer smickrande och kommer att skapa gratis konturer och skuggning. Lutar lite framåt när du gör detta kommer att hindra dig från att ha en dubbelhaka.

4. Leende som du menar det. Har någon berätta ett skämt. Har dem kittla dig, gås du, oavsett vad det tar. Ingen har någonsin blivit lurad av ett falskt leende. Om desperata försök att inte le. Det fungerar varje gång.

5. Stå upp rakt. Att hålla axlarna bakåt är det snabbaste fix att göra dig visas högre, tunnare och mer säker. Och billigare än Botox!

6. Fönster belysning är oerhört förlåtande . För att dra fördel av detta helt gratis och smickrande källa av ljus, stänga av blixten på kameran och fotografen står med ryggen mot ett fönster.

7. Använd dämpade färger. Inte luras att tro att du kan gömma dig bakom ett högt outfit. Sätta på en stor grå tröja och blå jeans och förvandla bilden till svart och vit. Svart och vit döljer en myckenhet av synder.

8. Bära höga klackar . Höga klackar tvingar dig att stå upp rakare så jag rekommenderar att kunder bära högklackat även om deras fötter kommer aldrig göra det i foto.

9. Använd dina barn som rekvisita. Om du verkligen inte kan magen se dig själv, för att sedan sticka de bedårande barn av din framför dig eller sätt dig på jorden och få dem att stapla i knät för en kittla kampen. De åtgärder som kommer att distrahera dig från ditt obehag.

10. Förtroende är allt: Tänk om de vintage foton i din mormors vind–som är att smokin kvinna i högklackat? Du är. Bli den kvinna du vill att din farfars barnbarn att fråga om.

Efter alla, är det dags att morsan satt att omfamna "selfie"!

ADVERT

Lägg till din kommentar