Få Boudoir Bilder Tagna Var Den Bästa Present jag har Gett mig Själv

Jag är ett medelstort kvinna, med en genomsnittlig livslängd och förmodligen mindre än genomsnittet kroppen. Mina bröst och rumpa är inte i närheten av vad de en gång var, och min hud spändes så tajt under graviditeter som jag har bristningar från framsidan till baksidan. Men när en vän till mig berättade att hon skulle få boudoir bilder tagna för hennes 40 födelsedag, jag var nyfiken—en slags förskräckt, men fascinerad.

"Jag har bara alltid velat göra det, och jag får inte någon yngre," sade hon till mig. "De är inte oanständiga bilder med min bröst hänger ut, men smakfulla och vackra sådana. Fotografen är en kvinna, så kommer det att vara säker och väldigt sexig." Jag beundrade hennes förtroende. Hon började att sälja den till mig.

Jag har alltid varit medvetna om min kropp. När jag var tonåring, jag trodde att mina bröst var för små. Sedan i mina tidiga 20-talet var det min kalaskula (som jag inte har). När jag var 30, jag hade haft två graviditeter och fick 40 och 60 kilo, respektive. Så min kropp var ett skal—eller mer som en tömd ballong—av vad den var tidigare. Tiden känns som om den glider bort, och om det är något jag har lärt mig, det är att jag borde ha uppskattat den tidigare fasen mer. Fan, varför har jag inte uppskattar min 25-åriga kropp.

Så, vad fan? Varför inte mig? Jag heter fotografen och gjorde ett möte för att gå med henne. Det värsta som kunde hända var att jag skulle ha några bilder att ingen någonsin skulle få se.

På dagen för fotograferingen, jag vaknade upp med en känsla av skräck rätt i maggropen, som jag var på väg att göra en Tough Mudder eller Boston Marathon. Mitt inre var som spottar, och jag kunde knappt äta. Jag höll coaching mig själv: Det kommer att bli bra, bara göra dig gå. Och så gjorde jag.

Makeup artist som kom som en del av boudoir paketet var runt min ålder, och hon satte mig tillfreds med hennes lugna naturen. Hon hade gjort boudoir bilder också, så hon gav mig några poserar tips tillsammans med ett glas vin, vilket jag glatt accepterade och svalde ner trots att det var 11 på morgonen kände jag mig lite sårbar med mitt nakna ansikte och hoodie utan bh under, så det skulle bli några rader som helst—men hon arbetade snabbt, och när hon var klar kände jag mig som en bomb. Böjt och busade hår, lösögonfransar, bevingade eyeliner och fodrad läppar—det var definitivt inte en blick jag hade slitit innan! Min vän var redan utanför med en annan makeup artist få hennes hår och smink gjort, så det var att gå-tid för mig. Det skulle inte backa ur nu.

Den studio som var upp som en master sovrum med en säng i mitten och ett fönster med fint tyg över till ena sidan. Jag hade tagit med en mängd olika uppsättningar underkläder, ett par klackar (de enda två som jag äger) och en T-shirt och linne. Först kände jag mig riktigt obekväm i mina underkläder, så fotografen och hennes assistent—två mycket anspråkslös kvinnor—placerade mig i några besvärliga positioner, tillbaka välvd, rumpa, bröst dök och andra konstnärliga men städat sätt utgör. Mellan första och andra outfit förändring, jag började känna mig mer bekväm om det hela. Då de visade mig en bild på kameran förhandsgranskning, och jag började egentligen för att få mer förtroende. Jag vet inte om det var den belysning eller vad, men fan, jag såg bra ut.

Efter det var över och min vän var klar med sitt pass, jag kände mig som den sexigaste, sauciest ungen i stan. Hej, min röv är inte den bästa, och mina bröst är hängiga, men fan, jag har fortfarande det. Vi firade med middag och drinkar, och sedan var jag tvungen att slinka hem med mina lösögonfransar stoppade i min plånbok. Jag hade inte berättat det för min man eller mina tonåringar eftersom jag antar att jag tyckte det var mer för mig än någon annan. Sedan, om det trimmad ut för att vara en byst, kunde jag dike bilder och låtsas som det aldrig hänt.

När jag fick full session av bilder tillbaka från fotografen, jag på allvar ropade högt. Jag kunde inte tro att det var jag. Det såg fortfarande ut som mig, med ett par kurvor och slokar, men mjuk och vacker och som ett vackert konstverk. Min man var, inte överraskande, förälskad med bilder och stolt över mig för att ha modet att göra något sånt för mig själv. Men den bästa delen av det hela var vad han sa till mig när han såg bilderna:

"Jag är bara glad att du nu se dig själv på det sätt att jag alltid ser dig."

Och han hade rätt.

Om du gillade den här artikeln, huvud på över till att gilla vår nya Facebook Sida, Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar