Din Gåva Guide Till Helt Löjliga Skämt Gåvor

Det är den tiden på året igen! Dags för office semester parterna och dem som besvärliga eller utbyte med de släktingar du bara ser en gång om året. Om din gåva exchange råkar vara en Vit Elefant eller Smutsig Santa fest, du är i tur detta år. Gag gåvor kan vara svårt att köpa för personer som du inte är super nära med, och gå den linjen mellan rolig och offensiv är som att försöka tap dance på en razor wire.

Lyckligtvis finns det alternativ för detta år är mer underhållande än någonsin, och du bör kunna haffa några som bara är aningen olämpligt (läs: förmodligen inte kommer att få dig sparken eller disinvited från Påsk middag). Handla på egen risk!

Gåva av Ingenting

Amazon

Jag har kollat detta skämt present för ett par år nu, och jag tror att detta år är ett år som jag äntligen kommer att dra igång på den här. Kan du föreställa dig den konversation som senare?

"Vad fick du i Julklapp?"

"Ingenting."

"Ingenting?"

"Ja, någon som faktiskt betalat pengar för att få mig bokstavligen ingenting."

Jag ser inte en nackdel här.

Mässing Bollar

Amazon

För att särskilda någon i ditt liv som redan har allt, nu kan du få nyckelring version av grundläggande truck nutz. Precis vad din tredje kusin aldrig visste att han alltid ville ha.

Shut Up Asshole Målarbok

Amazon

Vuxna färg böcker har varit en fan-favorit för ett par år nu, så detta inlägg är att vinna innan det ens börjar. Kanske ta en förpackning med glitter gel pennor att gå med det, och damen i båset bredvid dig i hemlighet kommer att älska dig för evigt. Kanske kommer detta att locka henne att börja flisning i sin beskärda del på kontoret eller bössa.

Växa Fuck Upp — En Steg-för-Steg-Guide

Amazon

Jag bläddrade igenom några kapitel i detta, och jag tänker inte ljuga: Det är ganska jävla fantastiskt. Jag funderar på att köpa en som julklappar för mina tonåriga barn, och inte ens som ett skämt eller . Jag kan sticka en kopia av min mans strumpan också.

50 Sätt att Äta Snopp Kokbok

Amazon

Jag är ett stort fan av snopp, men även jag vet inte 50 olika sätt att äta det. Kanske Santa bör hålla detta i min strumpa. Ahem.

Kära Asshole Riva Ut Bok

Amazon

Perfekt för den person som alltid verkar vara att köra in i röven, men aldrig har en ledig stund för att ge dem, nu finns det en riva ut pad med vissa förtryckta meddelanden speciellt för idioter som du stöter på.

Ren Bajs

Amazon

Eftersom de flesta människor som i hemlighet har humor av en 13-åring, och eftersom choklad är sällan ett dåligt val, anser en väska av ren bajs för ditt bidrag till den Vita Elefanten partiet, särskilt om det är en av de flott kontor shindigs.

Man Glitter

Amazon

Man Glitter = Sågspån. Jag vet inte vem tänkte på detta, men jag kan tänka mig att ett par människor som inte vet vad verkliga sågspån var om de sitter på en hög av det. Ihop med ett par arbetshandskar och/eller en av dem leksak i plast sågar, du kan såra eller roa vem som helst med denna gåva.

Vad F*@# Ska jag Göra för Middag

Recept här låter jättegott, och språket är salt AF. Det är fan nära perfekt. Jag samlar inte kokböcker, med tanke på att jag har tillgång till, ni vet, internet, men om jag gjorde det, detta skulle definitivt att gå i min samling.

Weener Kleener Tvål

"En storlek passar de flesta." Skämt skriva sig här, så jag kommer inte bry sig om.

Enhörningsbajs Tvål

Amazon

Detta året har varit year of the Rooster i den Kinesiska zodiaken, men det var verkligen år från Unicorn i världen av Instagram. Vi hade unicorn smink, unicorn borstar, unicorn drycker, och unicorn hår. Vi unicorned hård AF detta år. Och nu, om du bara inte kan få nog, kan du tvätta din röv med enhörningsbajs.

Unicorn Pruttar

Amazon

Mer unicorn-inspirerade gåvor, säger du? Ja, visst fan finns det.

Unicorn Snor

Amazon

Bara i fall du inte är nöjd med alla dina unicorn grejor så långt du kan också göra att det ser ut som en nös över dig också.

Mer Unicorn Snor

Amazon

Eller du kan hantera och klämma och knåda lite snor-inspirerade kitt.

Unicorn Kött

Amazon

Och om du är trött på alla unicorn skit eller bara vill krossa någons drömmar och förhoppningar, vi har nu unicorn kött i en burk som en finare version av Spam. (Oroa dig inte, dock inga faktiska enhörningar var skadas av denna produkt.)

Redaktörer kan få prover och/eller en andel av inköp som görs via länkar på denna sida. Alla åsikter är våra egna.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar