Konstaterar att jag Nog Bör Skriva Till Mina Barns Lärare

Barn kan vara underbart konstigt. Sin aktiva fantasi leda dem till att säga att den galnaste saker och fråga de mest bisarra frågor. Dessa egenskaper är udda och bedårande när du är hemma med familjen, men vad om att när den kreativa små älsklingar börjar skolan? Det är då, som föräldrar, vi börjar tänka saker som: Åh käre Gud, vad händer om hon tar upp detta på skolan?! Ibland, med min pratglada tvillingar i pre-K och min pratsam 3-åring på förskola, jag känner att jag verkligen borde förklara mig.

Och så, här är några anteckningar som jag bör nog skriva till mina barns lärare:

RE: Falska påståenden om orättvisa

Kära Lärare,

Hej där! Jag ville bara skriva en liten anteckning så att du vet att oavsett vad hon säger, jag har aldrig låst min 4-åring i ett torn. Vi som inte ens har ett torn. LOL! Också, jag har ingen aning om varför hon säger: "Mamma kommer att ta mig i fängelse!" för att, jag menar, jag är inte kommer att ta henne till fängelse. Jag har aldrig hotat att ta henne till fängelse, och jag är inte en brottsbekämpande myndighet, så jag har ingen befogenhet att göra det, även om jag ville. Även om vissa dagar, tro mig, jag önskar verkligen att jag gjorde det, du vet? Skojar bara. Jag är helt skojar. Hur som helst, ville bara klara upp hela fängslandet/saga tortyr sak, i fall hon nämner det.

Ha en bra dag!

RE: Min påstådda pojkvän

Kära Lärare,

Hej där! Så detta är lite jobbigt, men jag ville förklara ifall min dotter tar upp det i klassen, som jag gör inte ha, inte heller har jag någonsin hade en pojkvän som bor på andra sidan av världen. Vad Jag göra har är en kusin som bor i Hong Kong, och jag antar att man kan säga att han är min vän, men vi knappt hålla kontakten, och han är min kusin . Min dotter har hänvisat till honom som "mammas pojkvän" innan, men allt hon hjälp av detta begrepp är en "pojke" som är en "vän", och igen, för att vara super clear, han är min kusin . Min man och jag, for the record, är lyckligt gift.

Ha en bra dag!

P. S. Bara ytterligare ett förtydligande: Min man är inte min kusin. Den 3-åriga blandar ord för "kusin" och "man" upp och har varit känd för att skrika ut: "Pappa är mammas kusin!" på måfå. Och är han inte. Han är definitivt, definitivt inte. Tack!!

RE: Måndag , Blodig Måndag

Kära Lärare,

Jag ville bara säga att jag är ledsen min dotter kom till skolan i morse täckt i blod. Tja, jag antar att "täckt i blod" är lite av en överdrift, men det gjorde hon har blod på hennes ansikte och skjorta, och jag märkte inte förrän hon tog av sig sin jacka och hatt i den ljusa, mamma-misslyckas-belysning som lyser i klassrummet. Saken är den att hon är ganska näsan-picker som jag är säker på att du har märkt, och plocka måste ha fått lite aggressiv i morse, vilket resulterar i att vissa blödning. Jag skulle nog ha märkt den blodiga röran innan vi lämnade huset om jag inte hade varit att hålla ner hennes skrikande lilla syster att borsta hennes tänder medan hennes tvillingsyster stampade runt i en boot högljutt proklamerar att hon inte kunde sätta den andra på grund av att det var att ge hennes "huvudvärk i hennes ben." Hur som helst, jag ska försöka se till att hon ser lite mindre skrämmande i morgon !

Ha en bra dag!

RE: Santa ' s "paket"

Kära Lärare,

God eftermiddag! Det handlar om att få ganska besvärlig igen, men jag ville ge er en heads-up: Min dotter sluta inte att be om penisar av fiktiva karaktärer . Igår, till exempel, hon ville att bekräfta, flera gånger, att eftersom Santa är en pojke, han har verkligen en penis. Jag är ledsen. Jag inser att ingen vill tänka på vilken typ av paket Santa håller gömda i den fluffiga röda färg, men vad ska du göra? Hon är 4, och att hon inte har några bröder, så penisar är typ av en fascinerande mystik. Oh och även om hon ber dig om Nalle Puh, låt mig veta vilken typ av svar du kommer upp med. Jag menar, ja, han är en pojke, men att han inte bära byxor, vilket gör det ganska tydligt att han egentligen inte har något att gå på där nere. Så ärligt talat, jag är vid en förlust när hon frågar om Pooh, um, situationen . Tack för din hjälp med detta!

Ha en bra dag!

Lyckligtvis för mig, alla mina barns lärare är vänliga, medkännande kvinnor som har ett sinne för humor (oh, dessa roliga barn!). De få som barn är konstiga, och föräldrar är konstiga, och att familjelivet kan vara roliga och ofullkomliga. Men jag har fortfarande dessa anteckningar redo, bara i fall att.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar