Att göra Din Blogg till en Bok

Mitt syfte i början Skrämmande Mamma var att skapa en baby bok av slag för mina barn. Jag är inte den typen av mamma som jots ner första orden, steg eller livsmedel, och mitt minne inte kan räknas på att komma ihåg något . Jag måste tvinga mig själv att skriva ut bilder, och trots att älska hantverk jag har aldrig hoppat på scrapbooking bandwagon. En blogg kändes som ett roligt sätt att spåra våra dagar tillsammans, det goda med det dåliga och det fula. Och det har varit.

2008 gick mot sitt slut, jag började arbeta febrilt för att förvandla min blogg från förra året i form av en bok. Det var en enorm smärta i röven, som platsen jag valde (blurb.com) inte är kompatibel med bloggare på gång. Det tog en evighet, som jag var tvungen att manuellt importera varenda bild och inlägg. Men för 50 spänn, jag har en kopia av min blogg i inbunden. Jag hand utformad varje sida– vissa har bara sms: a, bara några foton och mest en blandning av båda. Du kan använda alla teckensnitt som är tillgängliga på din dator och helt anpassa allt . Jag kan inte ge dem en helt lysande granskning; det finns ingen möjlighet att någonsin tala med en verklig person, som är bindande för min första bok var trasig och behövde bytas ut, och systemet kraschar ganska ofta. Men, det var värt det, och jag älskar det. Och det ger mig förnyad anledning att fortsätta skriva under 2009.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar