10 Saker Jag Naivt Sagt Till Mina Vänner Med Barn, Innan Jag Hade Barn

En gång i tiden, att jag inte har barn. Så, givetvis, tanken på att ha barn var att barn är helt enkelt ett komplement till sin nuvarande livsstil, som en krukväxt. Du gjorde inte anpassa sig till ditt barn. Ditt barn är anpassad till dig. Sedan jag fick barn. Vi har inte längre krukväxter. De dukat under för länge sedan att trycket i det dagliga livet runt här, för om du inte kan skrika för vad du behöver, du behöver inte få uppmärksamhet (pipig hjulet och allt).

Efter att jag blev förälder, jag svalde min stolthet och gjorde en massa telefonsamtal till vänner, be om ursäkt för att inte vara mer tålmodig eller förståelse. Här är några exempel på saker jag brukade säga till människor och vad jag vet nu att jag har barn av min egen:

1. Varför inte du någonsin svara i telefonen?

Eftersom den andra jag plocka upp telefonen, jag har barn materialiseras ur ingenstans att be om hjälp, berättade en historia, tattling på någon, eller tugga på ena byxbenet. Om jag satt ner telefonen, de alla scatter som myror i omaka pyjamas, aldrig för att ses igen—tills jag prova att göra ett annat samtal.

2. Kan du inte bara ta henne med dig?

Ja, om du vill... a) titta på oss att spendera fem minuter lossning, kom in, packa upp, har en episk härdsmälta eftersom det är tupplur tid, packa upp, ladda tillbaka till bilen och åka hem, bara 15 minuter efter att vi anlänt. b) prata med dig själv i en timme medan jag jagar mina barn runt Starbucks. c) att ständigt störas, eftersom mitt barn har att säga till dig: "Hej," efter vart tredje ord du säger. d) Alla ovanstående.

3. Varför inte du någonsin besöka längre?

Det är bara lättare att bo i mitt hus —min bubbla, fängelse, cirkel av säkerhet, dårhus, vad barnen kallar det i dessa dagar. Jag litar starkt på vårt schema och vår rutin för min mentala hälsa, så mycket att jag kommer att få kastas ut ur döda om vi har även 10 minuter och mycket tyg i universum kommer att riva i små bitar och strimlor som kommer att vara strödda över mitt hus precis som toalett papper.

4. Kan du inte bara få en barnvakt?

Du säger det som om jag kan bara köra in i Mål och plocka från hyllan. Inte bara är det otroligt svårt att hitta en barnvakt för tre barn, men det är också svårt att hitta någon som är smartare än mina barn.

5. Du är så annorlunda i dessa dagar.

Det kallas stockholmssyndromet.

6. Varför inte vi någonsin umgås som vi gjorde.

Eftersom jag har barn, och de kommer inte låta mig.

7. Vad är så svårt om barnen som hela ditt sociala liv har blivit denna komplicerade sak som kräver mig på att göra en tid för att se dig?

Föräldraskap är en hel del som att gå och prata samtidigt smeker din mage och klappa på huvudet. Bara istället för att det är ditt huvud, du försöker att klappa ett barns huvud, som också råkar vara igång efter katten med ett par av säkerheten sax. Också, du håller snacks, smutsiga blöjor, fyra Sippy koppar, möjligen ett annat barn, och en telefon som inte kommer att sluta ringer eftersom du inte kommer att sluta ringa.

8. Kan jag komma över när dina barn är tupplur?

Nr 90% av föräldraskap småbarn drömmer om att vara ensam.

9. Vad menar du 7 p.m. är för sent att gå ut?

7 p.m. är läggdags i mitt hus. Det är också början på min lugna tid. Jag vill inte spendera min lugn stund på en bar eller restaurang. Jag åt redan utanför mina barns tallrikar på 5 p.m., och jag vill ligga i sängen och titta på Shark Tank tills mina ögon glasyr över, gör absolut ingenting annat än förundras över det faktum att jag inte behöver göra något—innan jag måste göra det igen i morgon.

10. Ring mig tillbaka i 10 minuter, OK?

Om man med "10 minuter" du menar i 5 till 12 veckor...kanske. Beror på hur nära 7 p.m. det är och om mina barn höra mig plocka upp min telefon.

Så, för alla mina vänner med barn, jag är ledsen att jag var en idiot då. Till alla mina vänner utan barn, som ständigt frågar mig frågor ovan, ser dig själv som svarade och glöm inte att vattna dina krukväxter. Jag ska ringa dig på 10 minuter."

Om du gillade den här artikeln, huvud på över till att gilla vår nya Facebook Sida, Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar