När Sann Vänskap Innebär att Du inte Kan Bli Av med Mig så Lätt

Vänner kommer in och ut ur ditt liv, vissa människor visa upp för en kort tid för att hjälpa dig genom en svår tid medan andra stannar kvar för evigt.

En flickvän sa till mig förra veckan: "Du kan inte bli av med mig, jag är här till slutet. Hahaha!"

Vet du vad? Det kändes bra att höra. Jag andas en suck av lättnad som jag gillar henne...Hon är ganska coolt att ha runt.

Några vänner kommer att ändra ditt liv, vissa skrattar åt dina fåniga skämt, och några få dig igenom de mörka dagarna.

Alltid vänner finns där när du förlorar din väg, de berätta sanningen och att de inte lämnar efter dig när du trasslat upp. De håller sig runt tills du rena ditt lag.

Jag tillbringade en stor del av mitt liv att trycka bort, men jag slutat med för några år sedan. Nu låter jag människor.

Jag har en flickvän från college dagar — hon bor i Boston, en advokat — och hon visade upp på min 30-årsdag oanmälda eftersom hon inte hade träffat killen jag skulle flytta in med, hon var tvungen att se till att han var en bra kille.

Min bästa vän i Singapore — vi har varit vänner i 30 år och hon var där för mig när min pappa dog nyligen. Hon besökte min pappa innan han dog, höll hans händer, och hon hade en måltid med mig när jag var där för begravningen.

För ett år sedan, träffade jag en av min själ systrar. Vi träffade på en reträtt och hon är en av de personer som du kan prata med om livet, andlighet, woo-woo magiska saker och hon förstår, hon bara förstår.

Jag är lycklig, jag har ett par väninnor i mitt liv som sett mig på min resa, de håller min hand när jag ropar och de ställde upp med min unika — och det gör jag också.

Om du har tur att har ett par kompisar som gillar att vara där för dem också. Visa upp, vara en bra vän och berätta för dem att du älskar dem.

Du är värdig. För att behålla de som dyker upp för dig — de är oftast ganska häftigt själar. Särskilt de som berättar roliga skämt.

Denna artikel var ursprungligen publicerad på P. S. Jag Älskar Dig

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar