Systrar genom Val

Vi träffades på college och har varit en sammansvetsad systerskap för fler år än jag vill verkligen räknas—25 av dem, gulp. Vårt hår var stor, vår överdimensionerade tröjor, våra ögonbryn positivt besparingsskäl. Vi fann varandra när vi växte upp i att klyftan mellan The Breakfast Club och Reality Bites . Och vi har fotoalbum för att bevisa det!

Vår historia är full av alla de små irritationsmoment och djupa kärlek som riktiga systrar aktie. Av yngre år vid våra universitet i Boston, de flesta av oss delade en svit tillsammans—typ, där folk skulle knacka på dörren vid 2 på morgonen med en keg i hand och fråga om de kunde avsluta sitt parti i vårt vardagsrum. På den ovanligt lugn natt, Vicky skulle ringa mig från hennes säng i hennes rum, som var precis bredvid mig, och vi skulle diskutera viktiga frågor, som jag skulle ge henne en av mina ägg om, en dag långt in i framtiden, att hon inte kunde bli gravid. (For the record, hon kunde och det gjorde hon, och jag fick behålla alla mina ägg.)

Sista året delade vi en vandring hus i stan och det var ofta diskussioner om saker som om vi var tillsammans ansvariga för att köpa toalettpapper för ner badrum som gästerna används, eller bara tre tjejer, inklusive mig själv, som bodde på den våningen. (Kan du gissa vem som argumenterade för vad.) Men det var också fullständigt sorglösa dagar när vi klev in i någons bil, körde till Walden Pond och gick och pratade, yra med avsaknad av större liv ansvar och den härliga New England våren. Jag gillar att tänka på oss bundna till varandra som en fem-sidig kristall, en femhörning av kärlek och stöd och enstaka bitchiness.

För första åren efter examen, vi stannade mestadels i Boston och New York, och då får vi verkligen utspridda, som den ena efter den andra vi träffade våra makar, fick barn, flyttade. Nu är vi alla bor i olika städer över hela Nord-Amerika: New York, Washington, DC, Los Angeles, Fort Lauderdale och Montreal.

Jag saknar dem, men som åren har gått den känslan har blivit mindre akut, och nu känner jag dem som en närvaro, alltid finns där för mig. När vi var unga vuxna, det var verkligen viktigt att alla visar upp för våra resor—FOMO kan inte ha varit en hashtag då, men det var verklig nog för oss. Nu när vi är äldre och har upplevt otröstlig förlust av familjemedlemmar och andra nära vänner, gått igenom skilsmässor och relation elände, vi uppskattar att i denna oförutsägbara livet varje möte är en kärleksfull tillfälle, om det finns bara två av oss för middag eller tre av oss under en helg.

För bara några veckor sedan, alla fem av oss hade turen att träffa i Miami för en girls weekend och Lauren ' s födelsedag. Vi har haft år på sig att lära sig den personlighet quirks och särskilda tics som gör oss alla våra underbart individuella och ibland irriterar jag. Så vi byggde i ett par timmar för att skämma bort shopper och ger henne lite tid i Lincoln Road affärer. Jag gav upp min idé om att gå till ett konstmuseum i förmån för att sitta vid poolen, men fick gå runt i en arkitektonisk höjdpunkt jag ville se. Kaffe-älskare och morgonen motionär att passa in i deras resor till de tjusiga coffee bar och hotellets gym utan att sakta resten av oss.

Även om vi av misstag vaknade upp varandra för tidigt eller bickered över vårt schema eller använt upp alla handdukar eller spenderat alldeles för mycket pengar på Publix på tilltugg som vi aldrig berört, att vi också tittade på varandra självbelåtet, säger, "Vi är så lycklig att vara här—vi är så lyckliga att fortfarande vara vänner." Fem personligheter betyder att vi inte alla kommer att vilja göra samma sak vid samma tid—eller någonsin—och det är OK. I slutet, alla vi verkligen vill göra är att sitta och vara med varandra.

När jag blev mamma, var det att tvilling flickor. En av de många, många freak-outs jag hade var om att man inte kan förstå med ett syskon. Att växa upp som enda barnet, kan jag bara verkligen lärt sig att dela badrum hylla när jag var 25 år. Men så insåg jag att jag verkligen inte har systrar. Och även om jag gjorde dem som en sena tonåren, de har lärt mig hur man förhandlar mina behov och önskningar, hur man respekterar olika neuroser och personligheter, och mycket viktigare, hur att älska och bli älskad även efter att du har irriterad levande skiten ur någon. Systrar, ja?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar