French Toast Koppar Med Bär

Jag vaknade upp denna morgon som önskar det var helg och det är bara onsdag. Två dagar innan helgen, men det kan lika väl vara fem döma av det arbete jag har att göra innan dess. Inte för att jag klagar, egentligen. Jag gillar verkligen mitt arbete, men det är säkert en hel del den här veckan. Så, jag bestämde mig för att piska upp något otraditionellt för middag. Helgen mat. Specifikt, brunchy helgen mat. French toast har varit en favorit för mig sedan barndomen. Och när jag är sugen på frukost, French toast vanligtvis uppfyller.

Men naturligtvis är detta inte kunde vara någon gammal fransk toast. Jag jobbar sällan på det sättet. Dessa är dekadent french toast koppar med bär. Enskilda portioner så ingen har att dela. Vilket är en bra sak, eftersom ingen i denna kammare kan komma överens om ett bär. Samtidigt som jag älskar björnbär, jag är inte ett fan av jordgubbar. Och ingen av mina barn är fans av björnbär. Dessa enskilda koppar låt oss alla få vad vi vill ha. Vi kan vara berry kräsen.

Receptet är ganska enkelt. En custardy bas hälls över kubik dag gammalt bröd. Åh vad jag älskar den dag gammalt bröd. Det är billig och kan användas på så många olika sätt. Om du inte petade runt din livsmedelsbutik dag gammalt bröd rack, gå kolla upp det. Det finns en del bra grejer det.

När alla ingredienser blandas tillsammans i koppar det går. Bären är ganska känslig små saker, så jag ville inte bara slänga dem i willy-nilly. Nope. Jag handen placerade dem i koppar. På det sättet skulle de inte få alla blåmärken och hoptryckt. Jag gillar min mat ganska.

Inte bara koppar ser ganska när de kom ut ur ugnen, huset luktade otroligt. Vanilj och socker fläktade genom luften. Barnen var mindre än patienten mot slutet. Men åh, var de värt. Skarp och smörig på utsidan och vaniljsås-liksom i mitten, med spruckna bitar av frukt godhet hela.

Om jag stängde mina ögon medan man äter, kunde jag har övertygat mig själv att det var helg. Det smakade som det. Om du älskar brunchy livsmedel som jag gör, ge dessa en virvel i helgen. Eller vänta inte tills helgen. Vem säger brunch måste vara på en helg? Vem gör upp dessa galna regler hur som helst?

Berry French Toast Koppar

Prep: 15 min; Laga tid: 40 min; Tjänar: 12

Ingredienser:

16 stora ägg, lätt uppvispat 1 limpa dag gammalt bröd (jag använde italienska), tärnad 1 stick smör, smält 1 kopp ljus gräddfil 1/2 dl brunt socker 2 tsk vaniljextrakt 1 dl färska bär (någon sort du gillar)

Instruktioner:

Värm ugnen till 350º. Linje muffinspanna med foder ELLER du kan hoppa över de inlägg och fett muffin tenn.

I en stor bunke, kombinerar ägg, grädde, smör, farinsocker och vanilj. Blanda väl.

Häll äggsmeten över brödtärningarna. Försiktigt kasta päls.

Fyll varje muffin väl till hälften fullt. Placera bär i mitten.

Täck med mer bröd kuber tills muffin väl är full.

Plats mer bär på toppen.

Grädda i en 350º ugnen i fyrtio minuter eller tills gyllene och ägget har stelnat.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar