17 Meningslösa Saker Som Jag Gjorde Med Min Fria Tid Innan De Får Barn

Vad gjorde vi gör med vår tid innan vi fick barn?

Detta är något jag ofta fråga mig själv när jag ligger i sängen på natten för att se över min dagliga att-göra-lista som jag inte ens kommer nära att slutföra. Listorna är aldrig färdig som jag skulle vilja ha dem för att vara för Jag saknar en viktig del : fri tid.

Det är nästan som ett främmande ord för mig nu, som om någon talar till mig på ett annat språk. Vad är det "fri tid" för det ord som du säger? Är det svenska?

Även om det är extremt ovanligt att jag får både barnet djur till tupplur på samma gång, jag har att göra hemska saker såsom porslin, tvätt och duscha. Oavsett om det är rätter från kvällen innan, man är smutsig lådor, eller min klibbig vit kropp, något som alltid är i behov av en bra rengöring.

Glädje .

De aktiviteter som jag brukade göra med min lediga tid före återge mina små keruber är nästan komiskt. Jag är ganska säker på att det var tillfällen då min man reser i affärer som jag skulle sitta i soffan, dricka vin och titta på bitar av damm flyter genom luften medan dagdrömma.

Livet var tufft då. Tala om stressigt .

Här är några andra saker som har fyllt mina timmar av fri tid innan jag sällat sig av moderskap tillsammans med damm räkna.

1. Att måla mina naglar och sitta stilla i en timme medan de torkade. Nu kan jag inte sitta still att tömma min blåsa, låt vara att titta på när färg torkar, bokstavligen.

2. Styling mitt hår. Min runda borste som används för att böja topparna av mitt hår som jag var torkning nu är det ett verktyg för att min 11 månader gamla använder för att borsta mattan.

3. Spray tanning mig själv och gå runt i mina underkläder, inte röra någonting tills min kropp var torkade och perfekt orange-bruna. Om jag skulle göra detta nu, barnen skulle se ut som att de har besvär i huden av den tid de rekommenderade fyra timmars torkning var klar. "Kasta inte era kroppar av möbler idag killar, Mamma torkar hennes hud nyans."

4. Trimning mitt hår med kluvna hårtoppar—individuellt, en och en. Dessa dagar barnen slita ut det mesta av mitt hår, så om jag skulle tillbringa någon tid med min enskilda delarna, det skulle vara super lim dem att min hårbotten. Jag kan bara inte tycks kunna hitta tiden att göra detta. En dag .

5. Tvätta händerna skonsamt. Jag handtvättar mina barn, mig själv och den tjusiga julmat, och det är redan för mycket. Ingen behöver fintvätt. Om du är känslig på något sätt, form, eller form, du kommer att dö snabbt i mitt hus.

6. Alphabetizing allt. Böcker, kokböcker, Dvd-skivor, jag som används för att alphabetize dem alla. Lustigt hur barn kan bota din milda fall av OCD.

7. Strykjärn / baby kläder. Medan 38 veckor gravid med mitt första barn, jag strök alla hans kläder till sina barn, eftersom jag ville att de skulle se bra ut för bilder. Jag verkligen trodde att detta skulle vara en rutin. T hans ena är nästan pinsamt att erkänna.

8. Strykjärn / något. Jag har inte längre järn. Vi har bara skrynkliga kläder, eller jag använder det här som kallas för en torr renare när det är absolut nödvändigt.

9. Handel alla tråd galgar för att trä galgar i garderoben, helt enkelt eftersom trä dem såg svalare. Denna uppgift tog mig två dagar. Två dagar av min existens. Nu, jag är som, "Varför har vi alla dessa galgar? Tvätt korgar hålla alla kläder fint, och det ser bra ut." Rynkor är bra. Det är allt.

10. Laga mat som tar längre tid än 45 minuter och som inte kräver mikrovågsugn. Oavsett om det är värme upp smör eller en veggie steamer väska, min mikrovågsugn används för att hjälpa till att snabba upp den fruktansvärda middag processen.

11. Att lyssna på musik som jag tog en timme att sminka. Det enda soundtrack fick jag åka på i mitt badrum är Mickey Mouse Clubhouse tema sång som skrek av min 2½-åring som han marscherar i en cirkel och skåp öppnades och sedan stängdes över och över och över och över igen tills min hjärna är på gränsen till explosion. Mascara och Carmex. GJORT.

12. Att göra någon form av dyra, flerstegs-och ansiktsbehandlingar. Numera är det rengöring och fuktighetskräm. Ansiktet behandlas.

13. Morgon sträckor och meditation. Ibland var jag tvungen att sträcka ut för en ren kaffekopp i baksidan av skåpet, och mitt tålamod räckte gott och tunn av 10 a.m. dagligen . Det handlar om alla de sträcker jag gör för närvarande. Men, jag mediterar över glas vin.

14. Sova i bara för att jag kunde. Tänk på alla de saker jag kunde ha gjort med mitt liv! Sova?! Återigen, ett annat ord som är främmande för mig.

15. Gå och se en film bara för att "det är något med att göra." Nu, att se en film är aldrig bara något att göra , det är planerat en månad framåt och eftertraktade . Vi kommer att få se Star Wars på fredag så ingen bättre att bli sjuk! Om den sitter avbryter på oss, kan vi bara har att mörda henne.

16. Organisera mina matinköp listor av varje avsnitt i butiken. Jag behöver det mer nu när jag har barn, det skulle göra mina resor mycket mer effektiv. Men jag fortsätter att kasta mina listor tillsammans på min telefon och ringa hela butiken, fyra gånger innan de slutligen att kolla in. Stress är kul! Du borde prova det! (eye roll)

17. Titta på video som jag spelat in på min telefon av min hund, tänkte att hon var den bästa någonsin. Hon var min bebis . Föga visste jag att tre år senare Jag skulle ändå vara att titta på filmer på min telefon 11:30 på natten, men de är videor av min real spädbarn. Ingenting får mig att vilja krypa dem mer än att titta på videofilmer av dem fnissande på varandra. Ansikte smälte bort på grund av en hög intensitet av gullighet .

Du vet, jag kanske inte kan njuta av dessa super viktiga aktiviteter längre, men jag har fått några ganska ovärderliga stunder i moderskapet.

Igår satt jag med mina barn och arbetade på pussel för en timme. Jag hörde min son satt ihop tre underbara, nya fraser och bevittnade min dotter försök till promenad för första gången. Detta är saker som skulle ha verkade ganska händelselös till mitt 22-åriga jag, men nu är de stunderna jag lever för.

Jag kanske inte behöver de 17 verksamheter som trots allt.

Jag har aldrig riktigt gillat ansiktsmasker i alla fall.

ADVERT

Lägg till din kommentar