Restaurang Försöker Skuld Föräldrar Till Att Lämna Över Sina Telefoner

En Brittisk restaurang kedja är att erbjuda gratis mat för barn — om föräldrarna hand över deras telefoner

En restaurang i Storbritannien försöker skuld föräldrar till att ge upp sina telefoner under middagar med sina barn. En italiensk-Amerikansk kedja av restauranger som heter Frankie och Benny är tydligen att använda denna skam-y gimmick för att trumma upp kontroverser (och företag), men ingen förälder ska falla för denna guilting sopor.

Deras erbjudande anger att om en förälder lämnar över sin telefon till förmån för "tid för familjen", deras barn får äta gratis.

Du ser, Frankie och Benny har bevis att detta måste vara en sak. Bevis i form av en undersökning de genomförde själva . Mycket vetenskap, sådana svar.

"En rikstäckande studie har funnit så många som 72 procent av barn ÖNSKAR att deras föräldrar skulle spendera mindre tid på sina telefoner och mer tid att prata med dem, medan ytterligare sju av tio insistera på sina föräldrar har mer "screen time" än vad de gör."

Fan jag göra. Det beror på att jag är 36 freaking år gammal och har ett jobb som bygger helt på min användning av internet. Föreställ dig det. Jag få obegränsad tid för skärmen, eftersom jag 1) att betala för det 2) jag är inte längre försöker att få bra betyg 3) jag är vuxen och jag gör vad jag vill.

"Hjärtskärande, nästan en av tio (8 procent) av Brittiska barn har försökt att dölja sin förälders telefon i ett desperat försök att få deras uppmärksamhet." Wow, Frankie och Benny är. Du är verkligen gå för det här.

De avslutar med ett lamt försök att få föräldrarnas skuld. "I ett försök att få nationen att omfamna och hylla tid för familjen, kunder på väg till Frankie och Benny är i December kommer att bli ombedd att lämna sina enheter över på middag till familjen gånger."

LOL lycka till. Jag kommer knappt in min kappa för att inte tala ge några judgy främling den mobila enheten som innehåller i princip hela mitt liv.

Trots att deras kredit, kedja inser att de inte kan kraft någon att del med sina telefoner. Det är naturligtvis inte ett faktiskt förbud, men endast en antydan till att en förälder inte klarar av att polisverksamheten i sig är tillräckligt för att irritera. Hur vågar de, TBH.

Och, ahem för dem som gnälla om högljudda barn på restauranger? Hur i helvete tror du att föräldrar kan hålla sig lugna? Kan inte ha det på båda sätten, y ' all.

Saken är den, att modern tid innebär moderna arbetsplatser, och min arbetsplats är helt som finns i min telefon, precis som det är för många föräldrar. Jag gör mitt bästa för att fokusera på mina barn när jag inte arbetar aktivt, vilket innebär att min telefon är gömd i min handväska under middagar. Det innebär att om jag göra ta reda på min telefon, det är för att jag verkligen behöver. Så lägg av.

Kanske som förälder är att bara kunna ut och äta middag med sina barn i första hand på grund av sin telefon gör det möjligt att fortfarande vara "connected" (ansluten för att arbeta, men för att kunna ha sin tid med familjen också. Kort sagt, man vet aldrig varför en förälder är på sin telefon med sina barn runt och även om det är att tanklöst bläddra Facebook? Vem som gjort denna restaurang eller någon annan skenheliga förälder-semer domare och jury?

Du gör som du, föräldrar. Även om det betyder att kolla Twitter riktigt snabbt medan alla tuggar på aptitretare.

ADVERT

Lägg till din kommentar