Den Tid Jag Har Glömt Mitt Kindergartner I Skolan

Jag visste att det skulle vara nära att få barn till skolan idag. Vi var tvungna att släppa hennes Pappa på flygplatsen och få tillbaka innan 12:35. Jag tappade bort henne vid 12:32. Jag var riktigt stolt över.

Jag tillbringade de närmaste två timmarna räta upp huset, stökar runt och, helt ärligt, bara njuta av tystnaden, kantats med mjuk kuttrande ljud av Barn. Min telefon ringde vid 2:35. Jag tittade på den som ringer och inte känner igen numret, så jag lät det ringa. Jag njuter av att låta min telefon ring eftersom "Anastasia" av En Film är min ringsignal. Jag dansade, sjöng till Baby, och gick tillbaka till rengöring.

10 minuter senare ringde telefonen igen. Det var samma nummer. Jag hade plötsligt trodde att det kunde vara barnens skola, att ringa mig för att komma och hämta henne eftersom hon var sjuk. Hon hade inte kändes bra i går, men hon var bättre...

"Hallå?"

"Hej, är detta Lindsay?"

"Ja."

"Hej, detta är Terri från grundskolan. Jag har Barn här. Hon väntar på att plockas upp. Idag är en vanlig dag, så skolan var ute vid 2:15."

Mitt hjärta sjönk. "Åh, nej! Jag är på väg!"

Jag hängde upp, fick Barnet i sin bilbarnstol, och förbannade bilar som var i min väg som jag frenetiskt körde till skolan. Jag föreställde Grabb som sitter på kontoret på en hård stol, med huvudet hängande, svängande hennes fötter fram och tillbaka, helt förtvivlad att Mamma hade glömt henne i skolan.

Nått skolan. Slängde Baby på min höft. Gick/joggade in på kontoret, och...

Ungen var där, att hjälpa office ladies städa, ser ut som att hon hade tid av sitt liv.

Efter en tillfällig paus–och undrar varför hon inte var att göra någon av de sakerna som jag hade tänkt–jag gick rakt fram till henne och kramade henne.

"Jag är så ledsen! Jag visste inte! Är du okej?"

"Japp." Hon slutade att torka ner en stol och pekade på de ritningar som hon hade gjort för office damer.

"Hon är en väldigt bra artist," Terri log mot mig. "Oroa dig inte. Du är inte den enda förälder som glömde idag var en vanlig dag."

"Så...vad är en vanlig dag? Jag är ledsen, jag är ny på den här killen-som-i-skolan sak."

"Det är en tidig dag på grund av förälder-lärare konferenser. Nästa är inte förrän i februari."

Mental note: plocka upp Barn tidigt i februari vid förälder-lärare konferenser.

"Åh. Gjorde vi få ett e-postmeddelande om det?"

"Ja, den huvudsakliga skickade ett mail häromdagen."

Just det...den e-mail som jag inte läst. Varför? Eftersom temat var "Förälder-Lärare Konferenser," och jag hade redan fått höra i många e-postmeddelanden och flygblad att dagisbarn inte har förälder-lärare konferenser.

Jävla.

Och då märkte jag Scarlet Letter. Ja, verkligen, det var en fluorescerande gul bokstav.

Fästs på Kid ' s tröja.

Ja, jag visste att idag var 8: e oktober.

Tid mitt barn behöver för att komma till skolan och plockas upp, cirklade (som om jag inte vet att hon är en PM kid...de måste verkligen lita inte på mig).

Vänta...skolan började en timme tidigare idag? Min framgångsrika uppdrag för att få henne till skolan i tid denna morgon var faktiskt ett fullständigt misslyckande. #momfail

Ja, hela denna episod är en bestämd #momfail.

Och de sätter till barnens shirt? Tydligen är det inte förnedrande nog att inte veta när ditt barn ska hämtas från skolan och får ett samtal – att du först ignorerad – säger du att hon är på kontoret. Rengöring.

I ärlighetens namn vet jag varför det var uppsatt på hennes tröja. Om lärarna anteckningar i sin ryggsäck, hon kommer aldrig att komma ihåg att ge den till mig.

Det är därför de skicka mig e-post.

Åtminstone den cirkulerande var inte gjort i rött bläck.

Relaterade inlägg: 6 Saker jag Lärt mig som ett Dagis Rum Morsan

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar