Att flyga Utan Barn: 6 Lyx jag Tog för Givet

Jag brukade älska att flyga. Jag ansåg att det var en av höjdpunkterna med att åka på semester, en tid att koppla av och se fram emot vad roliga aktiviteter som vi hade planerat så vi störtade genom luften. Min man och jag har rest en hel del och innan vi hade barn, vi drömde om att föra dem med oss om resor plan. De familjer med skrikande barn? Det skulle inte vara oss. Vi skulle vara beredda för våra flygningar, och vi skulle träna våra barn att njuta av dem lika mycket som vi gjorde.

Ja, du vill slå pre-kid mig. Jag vill slå pre-kid mig också, eller åtminstone skjuta henne ett menande flin. Nu, naturligtvis, vi är mer road-trip människor. Eftersom, som det visar sig, att flyga själv är ingenting som att flyga med dina barn.

Om du fortfarande lever med villfarelsen att du kan uthärda en planet ride med små barn utan avstigning nära tårar, låt mig grymt och metodiskt disabuse du av den uppfattningen. Här är sex saker som jag tog för givet om att flyga solo.

1. Att Kunna Skaka Av flygförseningar

När jag rest utan barn, en försenad flygning var en irriterande vändning men inte slutet av världen. Jag kan helt enkelt snuggled djupare in i min sits och återvände till min tidning bit på senaste bedårande Jennifer Lawrence tabbe. Nu när vi står inför en försenad flygning, min reaktion är inte en av irritation—mitt blod går faktiskt kallt. Vad menar du med att det kommer att vara en annan timme innan vi kan faktiskt gå ombord på flygplanet? IPad är redan på 68 procent batteri och vi är inte ens på planet ändå! Det är helt klart dags att avbryta. Packa upp det, barn. Disney Världen kommer fortfarande att vara det när du är gammal nog att ta med egna barn, och förhoppningsvis kommer du att göra det längre än vad vi gjorde eftersom ditt flyg avgick i tid.

2. Att Vara Anonym

Borta är de dagar då jag kunde flanera på ett plan, plopp ner i min stol, nicka på den person som sitter bredvid mig, och inte prata med någon men flygvärdinna för de närmaste timmarna. Resa med barn är som att resa med små, ökända kändisar. Alla meddelanden du. Det finns människor som öppet kommer att stirra på dig, vissa med erkännande eller sympati. Andra ser på dig som om du fick Hitler själv fastspänd på bröstet. Du är direkt märkt familjen med små barn. Hur vågar du.

3. Tupplur Under Flygningen

Det brukade vara så att när piloten meddelade att vi hade nått marschhöjd och uppmuntrat oss att "luta dig tillbaka och njuta av flygningen," det är precis vad jag skulle göra. Jag skulle bara stänga mina ögon och ta en tupplur. Härligt. Nu när piloten säger, "luta sig tillbaka och njuta av flygningen," det är min cue för att komma till arbetet. Det innebär att alla nyheterna av att vara på ett plan att ha avklingat, och barnen väntar förväntansfullt på att bli underhållen... i timmar . Skräck! Skräck!

4. Med Badrum i Fred

Ingenting får mig att vilja hoppa ut i närmaste nödutgång som med att använda flygplan toaletten med min unge. Jag är inte säker på vad som är värre: den klaustrofobiska kvadratmeter eller det faktum att det är packat med bakterier för varje enskild person på flyget. Jag absolut hatar att klämma in i badrummet med en liten, squirmy person som inte kommer att sluta röra alla tillgängliga ytan för det—och som oavsiktligt trycker på den flush-knappen medan jag fortfarande kissa, orsakar oss båda att få nästan sugs in i planet avfallet i tanken. Det är tillräckligt för att göra mig kalla Club Med och fråga hur mycket det skulle kosta att komma sätta upp en liten stuga och några piña coladas på min bakgård.

5. Njuter Av Snacks

Mellanmål service på planet som används för att vara en nonevent. Jag skulle få min mat, jag skulle få min dryck, och jag skulle fortsätta att konsumera dem. Med barn bredvid mig, men jag bryta ut i svett när jag ser vagnen stöta ner i gången. Mina barn får sina snacks...men bisarrt nog, endast 20 procent av de mellanmål som hamnar i deras munnar, medan de övriga 80 procenten snabbt och skoningslöst morfar in smulor på sina kläder och platser. Och dricka? Att glömma det. Det är inte en fråga om om något som kommer att spillas ut, det är en fråga om när . Och på vem. I själva verket, ibland är jag vill ha drycken att vara spillt på mig, så att åtminstone det är inte är på den intet ont anande främling som sitter på andra sidan av mitt barn.

6. Landning Utan Incidenter

Det misslyckas aldrig. Så snart som piloten meddelar att vi börjar vår härkomst och behöver bo i våra platser, det är när mina barn kommer att be för att gå till pottan. När vår flight attendant helt vägrade att låta oss få upp, och jag var tvungen att öppna upp en barf bag och hålla den under min dotter medan hon stod unsteadily i hennes sits (damn you, turbulens!) och kissade i den. Så ja, vi landade säkert den dagen. Men gjorde vi mark utan incidenter? Långt därifrån.

Lycklig resa!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar