7 Gånger Jag Kommer Definitivt Vända Dig Bort

Jag gillar att vända människor bort. Det är mitt favorit sätt att visa dig att IDGAF om vad det är du har att säga. Jag vet kvinnor som ger fingret eller inte le medan blåser solen upp ditt butthole tenderar att vara märkta så eländigt, otäck, olycklig, eller som lider av PMS, men detta inte fallet. Vi är faktiskt bara så att du vet att vi inte har den energi som att ha en pissing contest med dig. Du är inte värda vårt ord, och du bör stänga av det, speciellt under dessa situationer:

1. Mansplaining

Om jag pratar och du avbryta mig, prata med mig, försök att rätta mig, eller försöker tala om för mig hur jag ska känna eller varför jag ska känna så i en nedlåtande, nedlåtande sätt Jag kommer inte att argumentera med dig. My middle finger kommer att vara vinkade framför ditt ansikte och din mansplaining läppar som du försöker mansplain för mig varför du inte mansplaining. Pojke, bye.

2. Catcalling

Det är oklart varför män fortfarande göra detta. News flash: Kvinnor tycker inte att detta attraktiva, vilja, på alla . Inte "Hej baby, få fina röv här," någonsin få dig som? Har det någonsin få för dig något annat än en smutsig look eller en långfingret? Eftersom de är de enda saker som du får från mig. Lustigt hur män tror fortfarande att detta smickrar kvinnor, kanske du behöver någon att mansplain att du varför detta inte fungerar till din fördel. Backa.

3. Säger mig att le

Kvinnor ler när de känner för det, inte allt förtjänar ett lyckligt ansikte, speciellt någon som talar om för dig att du ska le. Så enkelt är det. Jag har aldrig haft någon berätta för mig att le, så jag log och sa," Åh, ja, just det, jag är plötsligt fylld av glädje och lycka för någon som inte känner mig har sagt mig att le. Nu är mitt liv bra. Tack!" När du berättar för en kvinna att le du säger, "jag är obekväm, och du behöver för att göra mig bekväm, så snälla leende så jag kan vara bekväm." Ledsen, men det är inte vår uppgift att få dig att känna dig bekväm. Säg mig att le, och du kommer att få ett finger salute.

4. Berätta för mig om att jag borde sluta svära

Du säger till mig att sluta svära får mig att vilja bryta ut alla fancy sätt jag vet hur man använder ordet "fuck." Jag är en fuckaholic som inte knulla runt. Jag älskar att svära? Absofuckinglutely. Se vad du gjorde där? Sluta vara en fuckbag och spara din energi för att berätta för folk att inte använda ord som "fett", "fula" eller "hat". Give a fuck om att skit i stället för att korsfästa det många sätt att kvinnor kan uttala svordomar. Vi är bra på det, och det vore synd att slösa bort en sådan talang speciellt med en sexistisk gris i vår närvaro.

5. Talar om för mig att agera som en dam

Vi vet alla att du menar att du skulle vara mer bekväm om jag satt ner, korsade mina ben, och log medan nicka mitt huvud, men jag kommer att sitta, prata och agera som en riktig lady — men fan jag vill. Du behöver inte gilla det. Du måste bara acceptera det. Kvinnor göra vad fan vi vill i och med 2017, pal. Att vänja sig vid det.

6. Frågar mig varför jag är klädd "för att"

Jag bryr mig inte om du bär högklackade skor och en läder-mini-dress till en racketsporter, gunga din favorit footy pyjamas till skolan spela, eller bär en mössa när det är 90 grader utanför. Jag kommer att anta att du bär det för att du älskar så det gör att du känner dig, och att du nog inte vill förklara din outfit val. Antar att samma sak om mig. Vad jag satt på min kropp inte rör dig, röra sig längs.

7. Ger mig oönskad föräldraskap råd

Vi alla be om det när vi behöver det. Vi Google, gå med i Facebook grupper, be betrodda vänner, och få fyllas med råd. Som föräldrar, om vi ber inte, vi vill inte ha det du säljer. Du tycker att mitt långfinger är oförskämd? Så är din passiv-aggressiva sätt att tala om för mig att jag inte borde låta min son växa ut sitt hår eller att jag är värd att minnas min dotter för mycket . Mind your own business, vänligen. Jag har fått detta.

Så kanske mitt "fuck you" siffra får meddelandet över — eller är det kanske inte. Poängen är att det får mig att känna en hel del bättre, och det gör att du vet att jag inte är roade eller smickrad av ditt skitsnack. Jag behöver inte använda den för att berätta mina känslor är ont eller att jag inte kan hantera vad du säger. Ett finger hälsar används i stället för att slösa bort min andedräkt. Jag behöver inte förklara mig för någon, speciellt någon som tror skriker oanständiga kommentarer eller talar om för mig hur man ska agera är socialt acceptabelt. Så var inte rädd för att använda som mitt finger, mina damer. Det är att ge.

ADVERT

Lägg till din kommentar