Fem Saker Mammor Önskar Att Du (Och Jag) Skulle Sluta Göra

Som mammor, vi är alla på samma lag, och som sådan måste vi se upp för varandra. Ibland betyder det att låta en kollega mamma vet om de beter sig på ett sätt som driver alla andra nötter. Och att det ibland är nu. Vänligen moms...

1. Sluta Fråga Dina Barn Om Tillstånd. "Älskling vi ska gå ut nu, ok?" "Vi kommer att ta en dusch nu, ok?" "Låt oss städa upp först, ok?" "Du behöver tvätta dina händer nu, ok?" Jag hör föräldrar frågar sina barn om lov hela tiden och vad jag tänker i mitt huvud är "varför frågar du dina fyra år gamla om det är ok att tvätta sina händer nu?" Ärligt talat, de flesta av den tid som vi inte vill ge våra barn en röst. Om jag ansåg att mina barn åsikter hela tiden, mitt liv skulle användas omväxlande mellan att vara inne hela dagen och tittade på min son spela Xbox och i poolen eller ishall med min dotter. Mitt schema är som domineras av mina barnens aktiviteter men det är jag som driver showen. Avsluta meningar med en period, inte ett frågetecken. Spara på frågor för de sällsynta tillfällen då barnen faktiskt får en röst.

2. Prata Inte Om Dig Själv I Tredje Person. När ett barn är ung "mamma älskar dig" eller "pappa ska läsa en bok," är nödvändigt. Du undervisar dina barn som du är och märkning själv upprepade behövs. När ditt barn fyller två, men nog är nog. Punkten har gjorts, etiketten har lärt sig och det är dags att gå vidare. Jag hörde nyligen, "daddy' s kommer att göra middag nu." Detta var en 45-årig man till en 8-åriga barn. Jag nästan kastade upp. Det är inte bara infantilizes 8 år gammal, den minskar också vem du är. Din 8-åring ska veta att du är en pappa, man, vän, och professionell... han är gammal nog för att förstå hela din enhet inte börja och sluta med "pappa".

3. Sluta Med Tomma Hot. "Jag kommer att ta att bort bollen om du fortsätter att sparka den i huset. Jag kommer att ta att bort bollen, jag kommer att ta att bort bollen, jag kommer att ta att bort bollen..." Snälla, ta f***ing bort bollen eller håll käft! Barnen kan lukta sig till en bluff. Det är mycket bättre att inte säga något, än att säga något (igen och igen och igen) och inte följa med. Vad som lär dina barn, är att du inte kommer att ta bollen, kommer du inte ta bort dem från restaurang eller få dem att missa en väns födelsedagsfest. Det finns dagar jag bara inte på humör för true blue föräldraskap. Jag är trött, hängde över eller bara haft en lång dag. Dessa är de dagar där jag kommer inte att ta bort bollen, så jag behöver inte säga ett ord. Sedan, när jag säger något som den kommer att ha vikt. Lär ditt barn att om du säger att du ska ta den bollen, du faktiskt menar det.

4. Skyll Inte På Dina Barn. Jag var på vänner hus vid middagstid, hjälper till att sätta bordet och jag frågade vad barnen drack. Det fyra år gamla, var med juice eller saft, hans 3: e glas av dagen och 8 år gamla ville root beer eller Gatorade. Dessa barn dricker mycket av allt, men den faktiska vatten. Min vän visserligen samtycker till det kan vara för mycket, men hans svar var "det är vad de gillar och vad de vill när de ser den i kylen. De tycker inte om vatten" OH ok, jag missförstod, det är verkligen deras fel att de dricker skit. Dina barn kan inte komma för Gatorade, saft, juice eller root beer om det inte i kylskåp. Om du inte kan hantera att ha saker i huset och sade: "nej, du behöver inte köpa dem. Om du inte kan säga nej i butiken, inte ta med dem på shopping resa. Om inget av dessa alternativ är då åtminstone inte skylla på barnen för att vara barn. Som en sida noterar, jag vet att vatten kan vara tråkigt och jag skulle älska en kontinuerlig ström av diet coke i mina vener vid alla tillfällen. Men jag kan garantera att om det är det enda valet, kommer de att dricka det.

5. Inte Hänge sig åt Sina Pickiness (åtminstone inte i framsidan av resten av oss). Jag bjöd nyligen in till en familj och ett par timmar innan, jag fick flera texter: "ska vi gå ut eller vistas i? Åh, du har redan fått mat, vad exakt gjorde du få? Ledsen att vara en smärta, barnen är kräsen." Inte bara en smärta, men du är saknad undervisa dina barn en viktig lärdom. Visa dem hur man rör sig genom världen, med nåd. Detta är INTE för de med allergier. Detta avser standard utbud super kräsen barn äter. Jag har själv en i 7-år-gamla sorten, inte makaroner och ost, inga hamburgare, grillad ost eller något alla tillsammans. ALLA smörgåsar tas isär, bröd, kött och ost öppnas och ätit separat. Jag vet att det kan vara irriterande, tänk födelsedagsfest krets med ett barn som inte vill äta pizza. När hon var för ung för att bete sig graciöst jag skulle ta en bagel från hem och hon skulle äta den tillsammans medan hennes jämnåriga scarfed ner sin pizza. Denna politik har förändrats. Hon behöver veta att om hon kommer att vara kräsen det kommer inte att vara alla andras problem eller drama. Som förälder, jag förbereda genom att ge henne en rejäl mellanmål innan ankomst. Jag påminna henne om att om hon inte gillar det som serveras, och säga "tack" och acceptera det fint utan ett ord av avsmak. Om hon inte vill ha det, ingen behöver få veta, vi behöver inte säga att "grov" eller "jag gillar inte" eller komma och viska i mitt öra när våra vänner att tjäna måltider. Hon kan hålla det för sig själv, acceptera det nådigt och uppskatta den ansträngning som görs för vår räkning.

Om det behövs kan hon ha något annat när vi kommer hem. Sanningen är, om jag har någon över, är jag alltid närvarande ofarliga livsmedel och l är oftast redan är medvetna om familjen har picky ätare. Lär dina barn att säga tack, hålla käften och har en granola bar senare.

Ta det från en tidigare kid-tillstånd asker och tomma hot givare: Dessa beteenden suga. Så, låt oss sluta. För varandra.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar