Fem Saker Moms Bör Veta (Från en Icke-Morsan)

Hej Moms,

Hur är du? Är allt bra med dig? Kan jag få dig en dryck?

Jag är inte en mamma. Jag kan vara i framtiden, men då kan jag inte vara. Jag skulle älska att ge dig ett mer definitivt svar, men tyvärr har jag krossade min kristallkula i ett anfall av raseri förra veckan när jag fick veta att jag aldrig skulle bli en princess ballerina. Jag vet att det finns en hel del diskussion om "mammor vs. icke-mammor" och en hel del uppvärmd argument på båda sidor. Jag är inte här för en uppvärmd argument, jag är verkligen inte en för en konfrontation. Jag tror heller inte anspråk på att tala för alla "icke-mammor", bara mig. Och så, här är några saker om mig som jag skulle vilja att ni alla vet.

Jag hatar inte dina barn.

Verkligen, jag vet inte. Jag menar, visst, jag hade inte helt älskar den ungen i Målet som var amok och kasta saker på mig medan hennes mamma stod och fnittrade om hur "utgående" hon var. Men i övrigt, jag är inte några barn-hata monster. Barn säger roliga och olämpliga saker, och det roar mig mycket. Jag gillar att bli roade.

Jag gillar att spendera tid med dina barn.

Nu, jag vill inte spendera varje vaken stund med dem, men i allmänhet tror jag de är roliga små människor. Jag menar verkligen, är det något mer lustiga än ett litet barn att lyfta upp hennes kjol för att stolt visa upp sin stora flicka trosor? Kom igen, det är en del roliga grejer, speciellt i trånga allmänna utrymmen. Jag är också ett stort fan av att låta dina barn äta sig mätta av skräpmat, springa runt och dra ut varenda sak som kan vara kul att spela med. Jag skulle inte göra det på ditt hus, eftersom det skulle vara oförskämd, men på mitt hus, mina regler. Och mina regler är att det finns inga regler. Jag är okej med att lämna en hyped upp-om-socker-och-kör- runt kid tillbaka till dig. Moster Bunny (det är vad min kusin kallar mig) är roligt. (Och ja, jag förväntar mig och är beredd på payback, bör den dagen någonsin kommer att komma.)

Min hund är inte den samma som ditt barn.

Ja, jag har en hund. Ja, jag älskar att skämma bort och skämma bort min hund. Ja, jag älskar att prata om honom och visa upp bilder. Men du får inte förolämpa mig genom att anta att jag tror att min hund är något som ditt barn. Jag är inte en idiot. Min hund är en hund, ditt barn en människa du är ansvarig för att forma till en välanpassad och produktiv medlem av samhället. Äpplen och apelsiner.

Jag vill vara din vän.

Jag har hört många mammor säger att deras vänner utan barnen övergav dem efter att de fått barn. Jag är ledsen, men om så är fallet, du hade taskig vänner till att börja med. De flesta av mina "mamma-vänner" är kvinnor jag blev vän med efter att de hade barn. Jag kommer att låt du på en hemlighet, att ha barn är inte något jag tar hänsyn till innan det kan bli din vän. Är du awesome? Bra, låt oss vara vänner. Och om jag gör något oavsiktligt hänsynslös – som ber dig att ha lunch i mitten av Junior naptime – ska du inte bara skriva av mig. Berätta för mig vad som fungerar bäst för dig. Vill du hellre att jag tweet eftersom du ding i ett sms kan vakna upp barnet? Tala bara om för mig. Jag är anpassningsbar, och jag gillar verkligen dig.

Jag är livrädd för ditt barn.

Det är sant, ditt barn skrämmer mig. Egentligen är det bara tills de lär sig att sitta upp på egen hand, då jag är okej. Men innan det? Ska du inte ge mig ditt barn. Jag är inte en själlös bitchig monster som hatar barn. Ärligt talat, ditt barn är riktigt små och riktigt skör och jag är rädd att jag ska bryta honom eller henne. Jag menar allvar, du har till stöd för huvudet, men inte för hårt eftersom deras skallar är mjuka, och de har fina lilla fågel ben som kan knäppa om du håller dem för hårt, men om du inte håller dem hårt nog kommer du att släppa dem och alla dessa fågel ben kommer att bryta hur som helst och det är bara. också. mycket. tryck. Låt mig beundra ditt barn från långt håll.

Jag kunde gå på, men jag gillar nummer fem, så låt oss lämna den på fem saker jag vill moms att veta om mig. Nu vad sägs om att drycken? Du ser ut som du skulle kunna använda en kopp kaffe, och jag köper.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar