Fem Skäl till att jag Bör Köra PTA

2015 skulle kunna bli mitt år att avgöra. Jag bilden av mig själv på kampanjen trail. Jag är super bra på att kyssas barn och göra upp skitsnack, så jag är i det, rätt? Jag är redan skriva mitt tal och plocka ut min outfit för den stora dagen då jag får sätta handen på Bibeln och högtidligt svär.

OK, bra. Jag har en hel del övning svära, men allvarligt, människor. Högtidligt.

För de av er människor som alla är i verkligheten, fakta och sånt, ja, jag inser att 2015 är inte ett presidentval år. Mitt tv-tittande kan vara begränsat till Downton Abbey och vad som är på Disney Junior, men jag har en grundläggande förståelse av vad som händer i världen omkring mig. Jag pratar inte om att vara president i Usa...puhleeze. Jag har mitt sikte inställt på en mycket viktigare position:

Huvud Tik Ladda ner på min lokala PTA. HBIC för kort.

Mina barn börjar Dagis i höst. Det är en bit bort, men det är aldrig för tidigt att planera.

Det är rätt, jag är för att vinna och om du är super lycklig, jag kanske har en plats för dig om min kampanj laget.

Jag tror på att hoppa i den djupa änden. Ingen baby steg. Ingen suppleant rum mor för denna flicka.

Det är för wussies. Här är några saker som kommer att vara cool i min skola, om jag är valda, och sånt.

1. Yoga byxor finns i. Leggings gått ut som byxor och synliga bh-band är ute. Överträdelse kommer att behandlas hårt.

2. Vin kommer att flöda på skolan karneval. Eller spring fling eller falla leka eller vad du kallar det. Det. Kommer. Flödet.

3. De fraser som "whatssup, tikar" och "huzzah" kommer att accepteras och uppmuntras på PTA möten och någonstans på skolgårdar som är rimligt ur hörhåll för små öron. Jag har en ganska lös definition av "normalt."

4. Rummet mödrar kommer att behöva genomgå ett batteri av psykologiska tester. Ett batteri är en hel del människor. Power-hungrig-I-behov-av-att-vara-i-ansvarig-för-skit-utanför-av-hamburger-kontra-tonfisk-helper tikar kommer att ryckas ut som min herrelösa hakan hår om de inte är ned med hela sicksack sak och skikt mig med riktigt bra vin. Så...tja, fortfarande förmodligen inte.

5. Om han blir vald, kommer vi att ha att komma till någon form av överenskommelse om skolan insamlingar. En tiggande moratorium om du kommer. Jag började få träd-dödar "din skola behöver din hjälp" litteratur i mina barns ryggsäckar mindre än en vecka efter det att de började pre-K. Pre-K, människor.

Jag bor i en bra skola, men tydligen mina skattepengar inte går till finansiering av lämpliga klassen eller för läraren är grannens mekaniker terapeut födelsedag.

Redo eller inte, PTA...här kommer jag.

Åh, och rösta på mig, tikar.

Relaterade inlägg: 6 Saker jag Lärt mig som ett Dagis Rum Morsan

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar