5 Skäl Fitness Tidningar Är Skitsnack

Fitness tidningar kull livsmedelsbutiker utcheckningen vilket gör det till en utmaning att ignorera BOGO erbjuder ansluten till godis. I linje, jag stirrar på Keri Russell, knappt synlig ovanför min låda Entenmanns, på omslaget av Kvinnors Hälsa magazine. Jag undrar om hon någonsin har polerat bort en Snickers bar i två stora tuggor och sedan knuffade omslaget i sin handväska innan hennes barn nosade reda på choklad.

Hennes bild ensam bara gör mig förbannad. Det hånar min bearbetade livsmedel behandling ner transportband. Kanske skulle det inte vara så ont om dessa tidningar ligger på ett rack, ska man säga, i att producera institutionen. Friska saker alla grupperade ihop logiskt är så mycket lättare att ignorera. Men här i kassan, jag inser att fitness tidningar är skit. Varför?

1. Airbrushing. Om du såg tillräckligt bra för att vara anställd och fotograferad för en fitness magazine, då airbrush processen är bara en förolämpning mot alla oss vanliga människor. Varför är de airbrushing kändisar som redan ser bättre ut än resten av oss? Exakt hur hemskt är att de försöker att få oss att känna?

En tidning en gång airbrushed del av en tonårings lår så det tog ett onaturligt jogga under hennes sköte. Aj! Den typen av "fel" skulle vara en gåva till de flesta kvinnor jag känner. Jag skulle krypa över glas om någon var villig att utelämna en hel del av min kropp. Det skulle inte behöva se naturliga ut, eller symmetriskt, bara mindre. Jag skulle då göra att foto i min profil bild på Facebook till slutet av tiden.

2. Ingen svettningar. Jag blir så spolas över bearbetade och svettig när jag tränar, att främlingar stirra på mig och gå ner vind innan slutligen att erbjuda hjälp. Men ingen i någon av dessa tidskrifter har en lång, spår av svett expandera in i varje hålrum i kroppen eller ens verkar omständligt. Inte en enda liten hår någonsin flyr hästsvans och är ful för att den sidan av ansiktet. Ingenting men glatt hår, falska poser och läppstift, sida efter kväljande sida. Den enda gången jag träna med läppstift är när jag glömmer att ta bort det kvällen innan. Detta betyder oftast att jag är bakfull och det ser mindre ut som smink och mer som att jag har varit chugging barnen' Kool-Aid för att ersätta elektrolyter.

3. Kläder. Den främsta anledningen till att jag går upp i gryningen och gå ut med hunden eftersom det är mörkt och ingen ser vad jag bär. Det är en bra dag om mina kläder är alla på rätt sida ut, för att inte tala matchning. Jag klär i mörkret med ficklampa app på min telefon och jag ser oftast som jag blir klädd i mörkret med ficklampa app på min telefon.

Från vad jag kan säga, helt samordnade jogga bras och yoga byxor med ett pannband som matchar accent färg på byxor klart och tydligt gör dig smalare. Det är all energi och kalorier du bränner välja en outfit tror jag. Inte en modell som bär hennes make eller barn t-shirt med strumpor som kanske inte matchar varandra. Och inte får jag började på det faktum att ingen bär två behåar för att tygla bröst som har härjats av gravitation och ett decennium av otacksam amning. Om vårt hus någonsin fattade eld mitt i natten, jag skulle vara lika orolig för att bli utanför braless som jag skulle vara om inandning av rök.

4. Den Verkliga Framgångar. Jag har inget annat än beundran för dessa människor och deras hårda arbete och förvandling; de är en inspiration för oss alla icke-ekologiska, bearbetade socker missbrukare. Men, inte en make-over berättelser någonsin börjar med frasen "det Första jag köpte denna stora fitness magazine," trots att deras berättelse är med i fitness magazine.

Istället, de flesta av dessa historier att börja med en kvinna ser hennes röv i ryggen marken av ett foto och inse att de "smala shaper" jeans var nästan lika mycket av en rip-off fitness-tidningar. Ass-shot är ansvarig för mer fitness framgång än Jane Fonda och Pilates tillsammans.

5. De Utvalda Artiklarna. Tydligen om du är i form, världen presenterar en uppsjö av möjligheter tillgängliga för slappa. En senare guide till badplats kostym shopping var grupperade efter grad av hudexponering. Den maximala, DEFCON nivå täckning för de riktigt patetiska fortfarande innehöll två bikinis.

Inte en kostym med en riktig kjol som sträcker sig till mitten av låret så att du kan böja sig utan att visa fn-airbrushed celluliter och hudbristningar till den fria världen. Deras idé om konservativa täckning bestod av en botten med en flirtig volang som slutar på toppen av låren. Den här kostymen på mig, utsätter huden som inte sett dagsljus sedan graviditeten #1 och skulle skapa en två - lagers wedgie om du gör mer än att bara ligga på en filt.

I. KAN INTE. Att TA. DET. FÖR. EN. MER. MINUTEN.

Jag behöver en tidningsartikel om försöker verkligen hårt för att vara kvasi-frisk och då blir trippade upp på din barnens födelsedagskalas när du åt en halv påse godis att göra goody bags och polerad av vänster över kakan.

Att tidningen jag skulle köpa och läsa från pärm till pärm.

Relaterade inlägg: 10 Människor Du Möter På Varje Övning Klass

ADVERT

Lägg till din kommentar