Vilken Typ av Mamma Glömmer Första Dagen I Skolan Foton?

Ahhh, det ljuva, ljuva ljudet av ingen kör sin mun non-stop om exploderande vulkaner eller portaler eller netherworlds. Nu har vi alla väntat på är på oss; Tillbaka till skolan . Men jag måste säga att så mycket som jag klagade om att vara i lås ner med mina barn för veckor på slutet, the final countdown av sommaren var verkligen ganska trevligt.

Titta, jag är lika förvånad som någon. Vem visste att jag faktiskt kunde njuta av att tillbringa tid med mina barn? Men de är på att förvandlas till en del ganska roliga människor, och, mirakulöst nog, de ville verkligen inte irritera mig så mycket. På den första dagen, och jag fann mig själv känsla ovanligt lugna och trygga.

Har upphandlat miljoner och en poster på listan av skolmaterial, gått tillbaka-till-skolan-shoppa det senaste modet, köpte nya ryggsäckar och lunchlådor, säkrade rätt gym kläder, hittade kombinationslås för skolan skåp, och fått i oss alla, inklusive mig själv, klar i tid, jag kände mig ganska stolt, redo och behöriga för vad som kan ha varit första gången i mitt liv. Jag skulle faktiskt lyckats göra det. Jag var ett underverk att skåda. Tills... jag klev ut på min veranda, där mina mad skillz och självkänsla där snabbt slagits i bitar.

Hela världen var redan glatt hoppa ner på gatan för att skolan tidigt och min granne tvärs över gatan var i mitten av att genomföra ett foto skjuta på hennes gräsmatta.

Goddamn it, tänkte jag, lantmäteri scenen från den plats på verandan där jag slutade kort. Jag ska ta bilder.

Um, så glömde jag att ta bilder på mina barn på den första dagen i skolan. De har gått till skolan för fem år nu så... jag är bra. Jag menar hur många första dagen i skolan bilderna gör att du verkligen behöver ?

Då tänkte jag bättre av det. Bra föräldrar är alltid att försöka visa upp mig, och jag kunde bara inte ha det. Inte detta år. Men jag hade redan låst dörren med min iphone inne, och jag kunde inte äventyra min perfekt timing på den första dagen.

Som min hjärna tävlade för en lösning, slog det mig. Det var en person som aldrig skulle kunna bli påkommen utan sin mobiltelefon.

Jag vände mig till min dotter och sade: "lämna över telefonen. Jag vill få en bild av dig och din bror på den första dagen." Hon snabbt fram sin telefon och två monteras i fronten av trappan.

"Leende."

På att min son gjort en mängd arga ansikten och i allmänhet vägrade att samarbeta så jag kunde inte ens få en fin bild att minnas och vårda detta speciella ögonblick.

Det viktiga är dock att jag gjorde få en bild.

Eftersom vad för slags mamma skulle glömma att ta en bild av hennes barn på den första dagen i skolan?

ADVERT

Lägg till din kommentar