Första Födelsedag Part Tema: Överraskningsfest!

Även om jag vet innerst inne att kasta min dotter en fest för hennes 1 st födelsedag är den sämsta idén, jag har bestämt mig för att jag helt enkelt inte tillåta att denna milstolpe för att gå unheralded. Det kommer att bli tårta (en hälsofara i bästa fall finns risk för brand i värsta fall). Det kommer att finnas massor av främlingar som kommer att försöka hålla henne, krama henne, bära henne eller hitta på några alternativa sätt att irritera henne. Och det kommer att bli alkohol—massor av alkohol—för att jag har förtjänat rätten att fira. Jag menar hon . Hon har fått rätt. Är det inte vad jag sade?

Jag har gjort forskningen och har lärt mig att det bästa 1 st födelsedag parterna är små intima frågor, företrädesvis hållas på en plats som är bekant för barnet och vid en tidpunkt som på något sätt stör strukturen av ett barns dagliga schema. Naturligtvis, detta låter helt rimligt, men nu är inte tid för anledning. Första födelsedagar liksom nyårsafton firandet, är en tid av optimism och villfarelse. Så jag skulle vilja att artigt strunta i alla välmenande råd som har getts för att ta emot ett skrovmål bash som är säker på att vara en katastrof på alla möjliga sätt.

Om du är en självisk förälder som är intagen med fantasi av 1 st födelsedag party ära, du kan dra nytta av det tvångsmässiga beloppet av den part som planerar jag har gjort på din räkning. Jag hoppas att de uppgifter som anges nedan kan erbjuda lite inspiration. Eftersom inte spendera alltför mycket tid på att organisera och förbereda, bara för att ha din bästa enligt planerna förstördes helt av nycker av din oförutsägbara barn, vad föräldraskap handlar om?

En jag nvitation till vår LO: s överraskning 1 st födelsedag !

Tillfälle: Bebis 1 st födelsedag

Tema: Överraskningsfest!

Tid: Någon gång mellan tupplurar. Så kanske 1 till 4. Eller 3 till 6. Eller 3:30 6:30, bara för att vara säker? Något senare och det kan störa läggdags. Kan jag bara ringa dig och låta dig veta att 15 minuter innan festen börjar?

Läge: Hur gör jag för att sätta detta fint? Jag vill inte ha dig i mitt hem. Eftersom vår älskling bundle of joy har gått in i våra liv, vi har levt i den typ av misär även de mest kreativa fastighetsmäklare skulle ha problem med socker-beläggning. "Det är den typen av ställe som behöver en hel del fantasi," jag kan höra agenten säger. "Och Lysol. Massor och massor av Lysol."

Också, ännu viktigare, om den part som suger, jag vill ha möjlighet att lämna om jag känner för det. Så jag kommer förmodligen att vara värd för evenemanget på en närliggande restaurang eller ett café, eller ännu bättre, en bar.

Logistik: Jag ska räkna ut logistiken för att få födelsedag tjej till platsen. Jag kommer förmodligen berätta för henne att jag vill utforska en ny joggingspåret. Ha! Hon kommer aldrig att veta ! Men i alla fall, när vi anländer, ska du inte hoppa ut och ropa "Överraskning!" Detta kommer att skrämma henne och få henne att gråta. Hon kommer förmodligen också att bajsa sig själv (men det har ingenting att göra med att vara rädd eller förvånad).

Gästlistan: Alla! Du är välkommen att ta med din makar, pojkvänner, flickvänner, älskarinnor och andra betydande eller på annat sätt. Barnen kommer att vara upptagna till handel på en fall-till-fall. Helst skulle vi vilja hålla tal från vuxna till barn på 15-till-1.

Jag har gått fram och tillbaka om huruvida eller inte att min mans ex-fru och bestämde mig ganska generöst, att hon kan delta i, men enbart i rollen som extra baby förkläde. Jag vet, jag vet. Ibland är jag för snäll.

Presenttips: Vår dotter älskar vin. Det är sant! Hennes favorit hobby är att dra vin flaskor av vinet rack (detta, hon får av mig). Hon verkar föredra flaskor av sauvignon blanc och torr riesling. Go figure.

Party spel: Baby de flesta gillar att leka kurragömma på TV: ns Fjärrkontroll och en Mat på Golvet tipspromenad. Det kan vara ett bonus game Bang på Datorns Tangentbord. Första taget för att radera ett viktigt dokument som vinner!

Påminnelse: Om du talar till vår dotter på alla under de kommande två veckorna, TALA INTE om DEN PART EFTERSOM DU KOMMER att FÖRSTÖRA ÖVERRASKNINGEN.

Även om jag baka en kaka eller köpa dekorationer, eller göra något annat som har en anstrykning av part planering, det kan se misstänkt ut. Så det är nog en bättre idé för någon annan att ta hand om det för mig.

Avslutande ord: Notera att vår älskling kommer ihåg att inget av detta evenemang. Jag misstänker att hon inte ens njuta av det så mycket. Mer än någonting annat, detta är en möjlighet för hennes pappa och jag på att gratulera oss själva på vår exceptionella föräldraskap. Ett år ner, och vår lilla tjej har ännu inte visat några tecken på emotionell dysfunktion (ja, sängvätning, oförklarliga gråter och nyckfulla humör svänger åt sidan). We rock!

Tack, och hoppas att se er där!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar