Barnvakter, Du Har Fått Att Få Ihop Det Om Du Vill Få Betalt

Det är en allvarlig brist som acceptabelt barnvakter. Vi har fyra av dem — de svarar till Mormor, Pappa, Mormor, och Papaw. Sedan vi flyttade till ett land långt, långt bort och ända sedan dess har det bara varit för oss...för allt. Det är inte så att vi inte behöver hjälp. I själva verket, ibland känns det som att vi verkligen, verkligen behöver hjälp.

Jag skulle vilja skriva — tala — en fullständig mening utan att någon skriker efter hjälp från badrummet. Jag skulle vilja stanna i sängen när jag har en 101-graders feber istället för att räkna ut hur att underhålla två små människor samtidigt som du försöker undvika dem så att de inte också fånga pesten. Jag skulle vilja att en dag ha en måltid med min man som inte innebära höga stolar, målarböcker, och frenetiskt att skära kycklingen i teeny-små tuggor innan någon imploderar.

Även om mina barn är hjärtat i min själ, en gång i tiden en flicka kinda bara vill gå på en dejt med. Sånt kräver en barnvakt, men här är den hårda sanningen: tanken på att lämna mina barn med en främling har alltid fått mig att bryta ut i en kall svett.

Vi höll ut i nästan två år. I två år. Men slutligen, ett par månader sedan, jag skrev för en populär beskyddande/barnvaktsservice webbplats och publicerade en "Söka Hjälp" - inlägg.

Jag försökte ignorera min knåpgöra reservationer. Några av de mest fenomenala kvinnor jag känner har nannied — det skulle vara någon ute för oss. Hur svårt kan processen vara?

Typ av omöjligt, det visar sig.

Fifty-fyra personer svarade att vår bokföring. Fifty-fyra! Så många val! Jag öppnade varje e-post som hoppades att jag skulle känna mig helt tvungen att intervjun alla . Jag ville drunkna i intervjuer.

Men för många saker som var bafflingly fel.

Kära barnvakt sökande, jag är säker på att du är en underbar person. Jag slår vad om att du har föräldrar som älskar dig och husdjur som räknas på dig och växter som du alltid kommer ihåg att vattna. Och din underbara-ness är vad som gör detta så synd, eftersom tjej (och en och annan kille), så att tillämpningen av din inte göra dig en björntjänst.

Ditt Foto

Kanske är det typ suger att du är ombedd att ladda upp en bild på alla — inte alla jobb uppmuntrar en headshot tillsammans med en cv — men just detta barnvaktsservice sajten gör.

Låt oss vara tydliga: jag verkligen inte bryr sig hur du ser ut. Jag är inte aktivt söker ett felfritt symmetriskt ansikte eller människor som bara är en del av deras hår till ena sidan. Det är foto val som huvud-scratchingly cringeworthy.

Jag skulle aldrig posta den riktiga bilder här, men jag kan återskapa den vanligaste misslyckas för din visning förvirring. (Obs: Alla bilder är baserade på faktiska ansökningar som vi har fått. För att komma i fråga för denna parodi, minst tre olika sökande var tvungen att skicka in en bild på varje typ.)

Melissa Bowers

Förbryllande Bild Nr 1: Med ett Filter...i Sängen (Ja, på Allvar)

Titta, Snapchat filter är bomben. De gör min makeup sätt bättre än vad jag kan, min hud ser alltid mer glödande än nybadad bebis skinkor, och de gör en perfekt Facebook profil bilder. Men detta är ett jobb ansökan, inte din pojkvän inkorg, och jag är bara inte säker på om detta. Du är bokstavligen under lakan . Gjorde du ta det kvav-tastic bild speciellt för denna potentiella nya — erhm — läge eller var det faktiskt den bästa pre-existerande alternativ på din telefon? Jag är bara människa, och det får mig att fråga ditt beslutsfattande färdigheter. Också, har Jude och Gavin och Ben och Ethan och Arnold vi inte lärt oss något? (P. S. Hej babe, jag är helt att lita på dig.) Tack för att tillämpa, men vänligen håll ut ur mitt hus.

Melissa Bowers

Förbryllande Bild Nr 2: Ett Djur

Det finns inget sätt att vara säker, men jag känner mig som det är inte du. Din valp är förmodligen helt ansvariga om. Och även super söt. Okej fine, kalla mig.

Melissa Bowers

Förbryllande Bild Nr 3: Långt, Långt Bort

Wow, det är ganska snyggt natur — älskar hela skogen sak. (Också populärt att: du på en båt och omges av en stor yta av vatten, en från-bakom, nästan-profil skott av dig på avstånd, såg på något, eller din minimala siluett mot en solnedgång.) Mannen, massor av träd ute, och vissa gräs och solig himmel, och — Vänta ! Det är en person ! Kanske hon kan vara vår barnvakt! Låt mig skicka upp en lysraket.

Melissa Bowers

Förbryllande Bild Nr 4: Bilen Selfie

Nästan hälften i vårt sökande använde en bild av dem bakom ratten, allt ont och allt. Vad är det som händer? Inte du tänkt att köra? Här hoppas du var bara riktigt uttråkad vid ett stopp-ljus (även om vi har alla sett filmer som visar att många människor gör detta medan fordonet är i rörelse *face palm*). Tack gode gud att bilbarnstolen är tom, eftersom fara, Robinson!

Fakta: Statistiskt, 99.9999999999999% av människor har tagit en selfie i en bil. Detta är enligt en super-trovärdiga och definitivt verklig studie som genomförts någonstans nära dig. Hur som helst, jag aldrig förstått fenomenet innan jag gjorde denna parodi, men nu tror jag att jag får det. Belysning! Ensamheten! Frigörande förmåga att dölja alla slags synder bakom massiva solglasögon! Nästa gång livet kräver en selfie, det kan vara min nya gå-till, men Jag kommer att vara parkerad .

Melissa Bowers

Förbryllande Bild Nr 5: Mugshot

Vänligen inte skadar mina barn.

På tal om ansiktets symmetri, jag har nyligen lärt mig (från den här bilden) som tydligen mina näsborrar är två olika storlekar. #themoreyouknow (Och det är därför vi hjärtat Snapchat filter).

Jag faktiskt inte avvisa folk baserat på foton ensam, förstås. Det fanns några andra faktorer som spelar in:

Du är Stavning och Grammatik

Kanske är det den engelska läraren i mig, men förmodligen inte. Jag vill tro att jag är bara en människa, som står framför en annan människa, som ber henne att korrekturläsa.

Det är inte för att jag behöver dig för att lära mina barn kvantfysik. Ärlig. Men när din ansökan säger, "hej sett ditt inlägg, jag hoppas ur fortfarande lookin 4 hjälp," min hjärna exploderar, och jag kan inte hjälpa men undrar om din intelligenskvot kommer att påverka ditt sunda förnuft och omsorg om mina barn.

Meningar som läser som dåligt formulerade tweets inte bevisa att du är på toppen av ditt spel.

Du är 12

För att vara rättvis, jag startade min första vanliga barnvaktsservice spelning när jag var 11 år gammal — när jag såg min dans lärare barn ett par gånger i månaden, alltid på kvällarna för ett par timmar åt gången.

Och nu ber jag dig: Vad var alla tänkande? Jag var elva . Jag hade ingen aning om vad tusan jag höll på med.

Kanske var det bara en annan tid tillbaka sedan när sjätte-klassare var fantastiskt ansvarig och kan man lita på att hålla 3-åringar vid liv på obestämd tid, men jag är ganska säker på att jag skulle ha varit värdelös i en kris. Jag visste inte HLR. Jag kunde inte ha fått en inbrottstjuv. Vad gjorde jag även foder till att barn som är för middag? Spannmål?

Ledsen, preteens, men på absolut minimum du måste kunna köra själv till mitt hus. High school diploma att föredra.

Du är tillgänglig för 20 minuter var tredje tisdag som ligger i linje med ett harvest moon.

Människor har livet i sin hand, oavsett vad jobbet. Som lärare har jag alltid fått en kick av att köra in i min förvirrade studenter utanför skolan ("Vänta...vad gör du? Du livsmedelsbutik ?!"), eller enstaka förälder som var genuint förvirrad över varför jag inte var tillgängliga efter 7 p.m.

Barnflickor och barnvakter är inte annorlunda, och jag skulle aldrig förvänta sig att någon i vår familj beck och samtal — om du inte kan sitta barnvakt denna vecka, eller nästa, eller nästa, det är coolt. Jag ska bo i. Jag är van vid det.

Men flexibilitet spelar en roll i tågplaneprocessen. Om du inte kan göra något men omväxlande torsdagar från 10:45 på morgonen till middagstid, jag har en känsla av att detta kanske inte fungerar.

Du inte gillar barn.

Av de 54 sökande, det var en handfull vi var helt glada över att intervjun. Jag ordnade möte och hälsar på och försökte hålla allt super low-key. Inom de första minuterna, dock blev det uppenbart att flera kandidater var inte alla som är intresserade av hela "barn" en del av barnomsorg.

Jag vet att intervjuer kan vara stressande. Jag vet att du talar till en okänd person i en obekant plats, och jag är väl bekant med ångest och obehag och tafatthet — jag lever det varje dag för mycket mer irrationella skäl. Men för bara två minuter Jag hoppades på att se du betalar uppmärksamhet till mina barn. Naturligtvis, ingen kommer någonsin att hitta dem lika spännande som jag gör — men när barnet ger dig sin favorit leksak, jag behöver dig för att åtminstone låtsas att vara intresserad av, istället för att höja ögonbrynen håglöst och porlande, "Mmm-hmm."

Jag kanske är för kräsen. Kanske borde jag bara lämna över dem till den allra första personen som frågar. Kanske mina förväntningar verkligen är orimligt höga, min Mamma Bära Faktor alltför grizzly, men dessa är mina barn . Jag vill inte lämna dem ofta, och när jag gör det, jag kommer att behöva för att känna sig bekväm. Jag behöver veta att de är säkra. Jag är inte anställa någon för att sopa verandan eller dra ett ogräs. Jag anställa någon att vara med mina barn när jag inte är, och det måste vara den rätt person. Det är en av de mest viktiga positioner jag skulle kunna fylla.

Efter en hel del forskning och ytterligare några intervjuer, så var vi äntligen turen att träffa två underbara, vårda människor. De är varma och tillförlitlig och trovärdig, och de verkar vara rätt plats för vår familj, och det kan bara betyda en sak:

Mama ' s going ut du killar. Fånga dig i ett par timmar.

ADVERT

Lägg till din kommentar