Femtio Nyanser av Allvar?

Det började för ett par månader sedan. "Har du hört talas om Femtio Nyanser av Grått ännu?" frågade min vän. Nope, svarade jag. Bör jag ha? JA hon suckade drömmande. Köp den nu. Lita på mig . Men, jag litade inte på henne, tillbaka på den regniga dagen i Mars. Inte heller litar jag på de kommande 20 vänner som ekade samma känsla. Minnen av att bläddra igenom Twilight och undrar vad stort ståhej var om dansat i mitt huvud och jag stod emot. Men det var knappast det sista jag hörde om det.

Över en natt är det verkade, den kvinnliga befolkningen var besatt. Moms på skolan drop off diskuterade bunden i mellan baka försäljning siffror och PTA händelser. Min vänner online-hade det på sin Kindle. Mina verkliga vänner skulle rycka upp pocketböcker. Mina kusiner kunde inte få nog. Det var samtalsämnet vid middagar med vänner och över pedikyr och även vid en senare Bar Mitzvah.

Förra veckan blev jag officiellt blev den sista kvinnan i landet för att klättra ombord på den Grå tåg. Jag läste den på några dagar, inte för att jag var så förälskad med intelligent att skriva, men eftersom jag är fortfarande tolv och bara skummad boken för den saftiga delar... och saftiga de är.

Ärligt Talat, Jag fortfarande bli inte vad hypen handlar om. Men, vad jag egentligen vill veta är vad som är nästa steg? Om Femtio Nyanser är gateway mamma porr, vad som finns i beredskap för oss efter böcker?

Chef för en Barnes and Noble, där jag talade med berättade för mig att han får minst 50 samtal per dag om boken och har sålt mer av Femtio Nyanser än någon annan bok i butikens historia. (Detta efter en rapport om att han skulle säljas om exakt två av mina böcker. Tack, kompis.) Igår fick jag en PR-pitch från en sex butik som informerade mig om att en vibrator, anal beads och smörjmedel var "precis vad mamma behöver det här året för Mors Dag!"

Har någon annan tycker att detta är det minsta bisarra?

Jag menar, jag klagar inte om det, men jag tycker att hela grejen med att vara mycket underhållande. Är detta början på någon ny sexuell revolution där porr är inte längre förpassas tillbaka till rum och krasslig källaren butiker? Kommer sexgungor snart linje lekplats för efter timmars roligt? Kommer piskor stolt hänga på vår Pottery Barn klädförvaring? Kommer Playgirl sitta ute på nagelsalongen tillsammans med Människor och US Weekly? Kommer kvinnor visar stolt upp brännskador och blåmärken? Det är... lite udda.

Men, viktigast av allt, om det är i den riktningen vi är på väg, hur vi går om kloning våra män i Christian Grey? Jag menar, min fantasi kan vara bra, men det är inte att bra.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar