Snabbspolning Framåt-Knapp

Jag har en bekännelse att göra: jag snabbt vidarebefordras via de två första åren av min sons liv, och nu befinner jag mig fylld med saknad.

Tillbaka när jag först kom var och en av mina pojkar hem, jag frossade i det mys tid, utfodring tid, blöja ändra, kuttrande, kyssar och mer.

Då verkligheten slår mig i ansiktet som en stor fet spatel och plötsligt var jag vända utmattad och desperat för att fördriva tiden.

När kommer det här barnet att sova? När kommer mitt stora feta kangaroo pooch att gå ner? När kommer mina bröst känns och ser ut som vanligt igen? (Åh aldrig, det är rätt!) När kommer jag någonsin känna sig lite mänsklig igen? (Det är däremot tveksamt.) Jag fann att jag ser fram emot nästa stadium, snarare än njuter jag var närvarande i . Åh, det kommer bli så bra när den här lilla killen sover tre timmar på ett klipp. Sedan det som hände och det blev bra när han bara behöver mata två gånger per natt. Och så vidare.

Milstolparna var den samma. Det kommer att bli så mycket lättare när han kan krypa, stå, gå, etc. så han kan hålla upp med hans storebror. Jag kan inte vänta för barnsjukdomar vara över den stackars grabben är olycklig (och inte sova ännu igen ). Jag sa dessa saker utan att ens inse att genom att göra så jag önskar bort dyrbar tid.

Dagarna dra på, de nätter fyllda med tim matning dra ännu mer, men år? Åren på något sätt flyger förbi

Nu känner jag mig som längtar efter känslan av att ligga i sängen på kvällen och känna livet som vi hade skapat en kick i mig. Jag önskar att jag kunde höra ljudet av det fantastiska hjärta slå igenom fostrets Doppler eller titta i förundran som ultraljud tekniker visar oss vår lilla baby simma runt. Jag önskar att jag hade memorerat allt om nu läkaren sa "It' s a boy" och placerade honom på mitt bröst för första gången. Jag önskar jag hade spenderat mer tid att njuta av den sena natten matning i stället för att göra dem en eyed samtidigt som drömmer om att få tillbaka ner i sängen. Jag önskar att jag kunde återuppleva det var första gången han kröp, gick eller sa "mamma." Första gången han kom upp för mig. Jag vill göra det igen.

Insikten om hur snabbt tiden går har får mig att uppskatta nuet. Jag vill inte titta på vad som ligger framför oss, men istället njuta av den väg vi är på en dag och spill på en gång.

ADVERT

Lägg till din kommentar