7 Saker Som Jag Vägrar Att Göra Detta Faller

Hösten är min favorit årstid. Jag älskar någon ursäkt att linda in mig i en varm tröja och njut av en varm dryck (ta med om pumpkin spice så långt jag vet). Bladverket är bomben, och jag blir lika glada som nästa gal ständigt angrepp av totally rad semester.

Men idag när jag satte mig ner för att Google vilka typer av saker jag kunde göra med mina barn i höst, jag hade nästan en panik attack. 75 Falla Aktiviteter för att Lägga till i Din Bucket List , 100 Måste Falla Hantverk , 8 Miljoner Falla Festivaler att Delta i Ditt Område.

Som en inåtvänd, lätt överväldigad mamma som ibland sätter för mycket press på sig själv att vara perfekt, artiklar som denna kan enkelt skicka mig over kanten. Se, jag vill göra fantastiska minnen med mina barn. Jag vill göra alla saker . Jag vill göra saker som jag inte kan ens göra. (Jag kan inte craft för skit, jag ska erkänna det.)

Men när jag får i mitt huvud med alla påtryckningar för att göra och göra och njut av varje sekund Jag är benägen att förlora min skit.

höstsäsongen Jag planerar att ta ett stort steg tillbaka och göra en hel del mindre. Istället för en Nedgång Bucket List, gör jag en Falla Fuck-It. Vill du gå med mig?

Här är vad jag inte ska göra i höst:

Göra Mina Barn' Kostymer Från Grunden

Jag har gjort det förr. Aktiviteten resulterade i ingenting annat än gråter (jag själv och mina barn). Och kläderna såg ut som skit. Aldrig igen. Amazon Prime är min vän här. Kanske Jag ska göra det ur mitt hus till en kostym butik, men fett jäkla chans på det.

Gå till Varje Höst Festival och Karneval

Stå i kö i 45 minuter med gnällig barn och sedan blåsa $65 om knarrig gammal merry-go-rounds som ger mig migrän? Okej, jag ska göra det en gång eller kanske två gånger, men jag vägrar att gå till varje carnival eller festival som kommer till stan.

Apple Plockning

Jag tog min första son apple att plocka när han var knappt 2 år gammal. Det var kul, och jag har fina minnen av det. Men det tog en och en halv timme för att komma till orchard, och när jag lämnade, jag hade mer äpplen än jag visste vad jag ska göra med, och nästan inget kvar i mitt bank-konto.

Gå Nötter Att Dekorera Med

Jag älskar mig några röda och gula mums, kasta upp lite spöklikt tecken, och täcker buskar med denna falska spindelnät grejer. Men pryda min dörr med majs skal? Att hänga en korg med äpplen från alla fönster? Att återanvända en gammal röd vagn och fylla den med släktklenod kurbits? Inte händer.

Grädda Alla Saker

Pumpa paj är fab och lätt nog att jag inte kan verkligen knulla upp det. Pumpa muffins är ganska enkelt också, och barnen älskar dem — plus, pumpa är en grönsak, så det är win-win för alla. Men jag är inte knackar mig själv med att försöka piska upp en butternut squash gratäng eller två gånger kokt sötpotatis gryta. Om det tar mer än 20 minuter att tillaga, det måste ha en pengarna-tillbaka-garanti för att mina barn faktiskt kommer att konsumera det.

Craft My Ass Off

Om mina barn vill använda lite byggande papper för att skära ut några pumpor och spöken, de kan slå sig ut. Men så mycket som jag gillar konst och hantverk i teorin, jag saknar bara crafting-genen. Även stora mässar göra mig angsty. Så, tyvärr, men jag kommer inte att ram mina barn' nyplockade blad. Jag kommer inte att göra en glittrande glitter (glitter är förbjudna i mitt hus). Och jag är fan inte gå att använda en gammal tröja för att göra en lampskärm.

Njut Av Varje Ögonblick

Det kommer att vara en miljon stunder i höst med mina barn som kommer att vara underbar och minnesvärd. Men det kommer att finnas gott om stunder som kommer att suga, och jag tänker inte tvinga mig själv att njuta av dem också. Så när vi står ute i 50-graders väder efter bus eller godis för tre timmar, mitt barn vägrar att utföra sina 10-kilos hinkar med godis, och varenda en av oss har att kissa, jag tänker inte låtsas att jag har roligt. Jag kommer att gråta rätt tillsammans med mina barn.

Även om jag vet att inget kan gå perfekt, speciellt när barn är inblandade, jag tenderar fortfarande att hype saker upp i mitt sinne och hoppas mot hopp om att saker och ting kommer att rada upp precis rätt och alla kommer att få en härlig perfekt tid. Detta är särskilt sant när det är något som jag själv ivrigt ser fram emot, vilket är helt fallet när det kommer till alla de underverk av hösten.

Så detta år kommer jag att förvänta sig att saker ska gå fel. Någon kommer att börja barfing som vi är på väg ut till Thanksgiving. Någon Halloween kostym kommer att falla sönder en timme innan vi beger oss ut trick eller behandla.

Kanske om jag förväntar mig det värsta, jag ska bli glatt överraskad när saker inte hälften så dålig som jag trodde. Här hoppas.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar