Någon Som Säljer Falska Camel Toe Underkläder Och Vi Har Så Många Frågor

Falska camel toe underkläder är en sak

Är du en av de miljontals kvinnor som befinner dig sitter runt huset och sade, Jag önskar att någon bara skulle uppfinna en push up-behå för min vag redan ? Era böner har bara blivit besvarade.

Blygdläpparna älskare jubla — artificiell kuddar formade som camel toes finns. Och du kan köpa dem på nätet nu.

Bild via Nästa Haj

Om du är obekant, "camel toe" är ett slanguttryck för den effekt som skapas av åtsittande byxor runt en kvinnas ljumsken, för att uppmärksamma form av de yttre könsorganen. De flesta kvinnor är oroliga med kamel tå. Men nu inte bara kan vi fira det, vi kan förbättra den.

Bild via Aliexpress.com

Så många frågor kommer att tänka på. Ska vi ha vår artificiell vagina till dagis hoppar av? Mataffären? Eller ska vi spara den till ett finare tillfälle-att säga, Föräldrar och Natt på våra barns skola? När vi kommer hem i slutet av en lång dag, ska vi ta våra bh första eller våra artificiell vagina? Gör vårt behå och artificiell vagina behöver för att matcha? Kommer vi befinner oss att be "Har min artificiell vagina göra min vagina look fat?"

Vi gissar att du bär en av dessa valpar skulle distrahera från påsar under ögonen från mitten av natten matning. Naturligtvis kan du bara spara dina pengar och vänta till Moder Natur för att köra sin kurs. Vaginor sag som varje annan del av kroppen, speciellt om du har haft barn (hosta, så har jag hört). En vän till mig frågade henne gynekolog på hennes sista årliga varför hennes varm ficka ser annorlunda ut än det gjorde i tjugoårsåldern. Hon sa att det tog sin läkare tio minuter för att sluta skratta. Du vet "säger att lösa läppar sink ships'? Få en grupp mammor i deras 40-talet tillsammans och vi kunde sänka Titanic.

Och vem behöver flash backs till sina efter födseln vag? Det skulle ha varit bra att veta storleken på din kärlek muffin kan öka till fyra gånger sin ursprungliga storlek efter att du föder. Jag minns att min mamma hjälper mig in i duschen 36 timmar efter leverans. Det gick något så här:

Sjukhus klänning skalats bort, hennes ögon rusa omedelbart till min lady bitar, flämtar.

Jag: Vad?

Hon: Åh min gud.

Jag: Vad? Vad?

Hon: Åh min gud.

Jag: (Försöker desperat att flytta min utspänd mage åt sidan för att se vad all uppståndelse handlade om).

Mig: Ohmyfuckinggodwhatthefuck.

Hon: Ska jag få läkare? Jag minns inte att det är ett problem när du föddes.

Mig: Det är super bra.

Henne: ...

Jag: Åh min gud. Åh min gud. Åh min gud.

Jag skulle kunna gå på men du får avvikelsen. Tack artificiell vagina tekokare Jag behöver inte den bekräftelsen.

Om dessa lip plumpers är inte för dig, det finns också produkter som är gjorda för att förhindra kamel tå. En sådan produkt, som kallas Cuchini har som slogan: "Våra läppar är förseglade."

Möjligheterna är verkligen är oändliga.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar