10 Saker Som Inte Kommer Att Inducera Förlossningen, Men Kommer Att Göra Er Ilska

Hej, du. Jag hörde att du närmar oss slutet av denna magiska graviditet. Är glöden falnar? Kan du höra din fot swooshing varje gång du tar ett steg från vattnet i vikt? Finns människor som hindrar dig att tala om för dig att du ser "klar?" Om inte, oroa dig inte, du kommer få det innan någon av dessa saker kommer att hjälpa dig att naturligtvis inducera förlossningen .

Detta är saker som ofta dyker upp på ol' Google söka efter sätt att få partiet började. Jag vet detta eftersom jag Googlade det dagliga och väntade på nya idéer. Jag blev rasande när de platser som alla hade samma svar. Samma värdelösa svar som inte fungerade igår var inte bra i dag. Jag rasade mot de dumma idéer (inte så dum att jag inte gjorde ett försök) och lovade att dela med världen hur de hade fel.

1. Äggplanta Parmigiana

Väl spelat aubergine återförsäljare. Detta är uppenbarligen en extremt avancerad bluff för att få kvinnor att äta aubergine. Det finns historier efter historier på internet om kvinnor som äter detta och sedan gå in i arbete. Jag köper inte det. Hej, internet, jag vill föda inte att lägga ett ägg. Du är inte lurar mig. Sida notera: jag försöker inte här. Jag rasade eftersom jag inte visste vad en aubergine var, och det fick mig att känna som jag redan var inte på mothering.

2. Akupunktur

Jag gick ett par dagar efter min förfallodagen. Jag frågade damen om hon kunde få visa på vägen med det här barnet, och jag kanske har frågat vad chanserna var det kommer att fungera. I efterhand, var det en något dumdristiga fråga. Hennes svar var: "jag har en 100% framgång. Jag har aldrig haft någon stanna gravid för evigt." Hon hade rätt—jag var inte gravid för evigt.

3. Oregano och/eller Kryddstark Mat

Om du inte gillar dessa livsmedel, inte tortyr själv. Det är verkligen inte värt det. Om det fungerar, i bästa fall får du gå och ge upphov till med matsmältningsbesvär och en mage som du inte är säker på. Om det inte fungerar, behöver du bara att kosta dig en natt av vila medan din kropp försöker att räkna ut vad man ska göra med den här röran du trött bara av det. Tips: Det kommer förmodligen att vara gas (i bästa fall).

4. Att studsa på en träningsboll

De säger att om du studsar på en av de stora bollar, det kunde få barnet lägre. Kanske du kan studsa som baby på sig. Eller kanske inte. Eftersom det typ bara satte mig för att kissa en hel del. Jag tror att jag lärt mig varför de testa att se till att det är fostervatten när du säger att din vattnet .

5. Trappor

Jag gjorde dem ett i taget, och jag gjorde dem två åt gången, och sedan satt jag på dem för bra åtgärd med hakan i min hand. Min icke-vetenskapliga ännu ragerific åsikt är att jag kan lika väl sitta på trappan hela tiden.

6. Twerking

Nu bedårande gravida damer dansar i arbete? Jag var ett kylskåp. Mina höfter ljuger inte, och vad de säger är "jag kan inte dansa. Varför skulle du tro att jag skulle kunna dansa med denna extra vikt och form när jag inte kunde dansa innan? Är du på väg att göra något om hur min urinblåsa kan inte låta mig ens gå (för att inte tala twerk) utan att läcka?" Jag rasar mot att behöva vara söt och samtidigt olycklig.

7. Skura Golvet

Lögner. Gjorde de män komma med denna bs? Visst, låt mig komma ner och skrubba runt toaletten eftersom ditt mål är så dålig. Hej, låt oss tummarna för att du kan se bättre på att fånga barnet än vad du gör för att träffa insidan av toalettstolen.

8. M&M 's och" Transformer " Film

Detta var inte på Google. Detta var min ess i hålet för att få min första arbete startade (vid 37 veckor.) Jag trodde att det med min andra det skulle också fungera. Jag är inte säker på om det var på grund av att Megan Fox lämnade franchise eller vad, men det fungerade inte en andra gång.

9. Promenader

Ja, ja vi får det. Att flytta är bra. Teorin om gravitationen fungerar att flytta ner saker. Varje gång jag skulle ha några Braxton Hicks, jag skulle gå. Vet du vad woul d hända då? De woul d sluta. Jag don' t vet, kanske min kropp är trasig. Eller kanske promenader är skitsnack. Om jag någonsin får pregn ant igen, jag en m ta en Segway överallt. Ta den, gå.

10. Skakig Bil

Nope. Uppenbarligen har dessa människor har inte ridit med min man. Den gropiga bil orsakat mig sjösjuka och inte arbetskraft. Det var mycket stridigheter över hur en person kan göra en passagerare havet är sjuka på land. Jag står för det. Jag vet hur det känns att vara grönt runt gälarna, och det var det.

Jag hoppas att du har bättre tur än jag gjorde. Om jag får låna en viss logik från min akupunktör: Du kommer att till 100% få det här barnet någon gång. Det kanske inte idag, kanske inte imorgon, men förhoppningsvis inom två veckor från och med nu. Jag skulle säga ganska sannolikt i en månad. Jag kommer att lägga pengar på som du har haft barnet av sex månader från och med nu.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar