'Pumpkin Och Pantsuit" Är Den Perfekta Boken För Att Förklara 2016 Val Till Ditt Barn

Jag kommer aldrig att glömma Post-It-lappen jag lämnade min dotter på valnatten. I verkligheten var det mer som tre på morgonen och jag svävade nära hennes byrå, mitt hjärta brista, tänkande, Jag kan hoppa över detta , rätt? Jag behöver inte skriva "Trump vann," för då skulle det vara riktig, och jag kan inte ens tro på detta just nu. Är denna Twilight Zone? Jag menar allvar. Om jag kör in i väggen över det, kommer jag vakna upp?

De två minuter som jag spenderar i min dotters rum svävar i en tyst existentiell kris kommer att vara med mig för evigt. Jag skrev en lapp, jag lämnade den på hennes byrå, och hon vaknade upp några timmar senare och slet den i bitar.

Jag var inte den enda föräldern som kämpar för den 9 November. I själva verket är Van Jones, en politisk kommentator på CNN, vocalized så mycket när han sade, "Hur ska jag förklara detta för mina barn?" En ny bok, Pumpa och Pantsuit fann inspiration i Jones frågor och söker svar på det.

Skapad av San Fransisco reklambyrå, barettSF, Executive Creative Director Jamie Barett, berättade Huffington Post inspirationen till boken kom till som ett försök att svara på Jones' fråga.

Boken börjar: "En kort, kort tid sedan i ett land inte så långt bort, det bodde en Pumpa och en Pantsuit. Pumpa och Pantsuit alla hade samma, glänsande dröm. De ville båda att bo i ett stort vitt hus."

barettSF

Det är inte att ta miste inspirationskällorna bakom den personifierade pantsuit och pumpa. Vad som följer är en resa för både kandidater "att hålla tal," i avsnittet "svara på frågor" och "berätta för alla vad de trodde på."

barettSF

Precis som verkligheten, Pumpa vinner valet, och många människor är "bummed ut." Men Pantsuit är inte helt besegrade. Den Pantsuit går ut på att inspirera alla lite pantsuits att någon gång snart en av dem kommer att leva i det stora vita huset.

Boken är inte bara ett älta politiska evenemang för unga läsare, men en hoppfull och renande berättelse för barn och föräldrar.

Som Todd Esiner, barettSF creative director och en av bokens författare, berättade Huffington Post "För barn, detta meddelande kan vara så enkelt som det låter. Du kommer inte alltid att vinna, men du förlorar aldrig så länge du inte ger upp. Fortsätt, fortsätt att försöka, fortsätta att tro."

"För föräldrar" Esiner fortsatte, "Pumpa kan inte vara ordförande att du ville se, men leta efter det positiva. Hillary Clinton kan inte ha "vunnit", men hon inspirerade. Framtiden är fortfarande allas till form, så att den bär på."

Pumpa och Pantsuit avslutas med en dedikation sidan att vi alla kan få bakom oavsett om vi är lite eller ökat: "Tillägnad alla som inte ger upp."

Predika.

Redaktörer kan få prover och/eller en andel av inköp som görs via länkar på denna sida.

ADVERT

Lägg till din kommentar